DUKAN DİYETİ adım adım beraber ılerleyelım

1 çay bardağı yulaf ezmesi
3 su bardağı su
1 kase yoğurt
1 yumurta
Nane, tuz bı cımdık ıstedıgın

3 su bardağı su ve yulaf ezmesi ocakta kaynatılır, bir kasede yoğurt ve yumurta iyice çırpılıp suya yavaş yavaş ilave edilir. Ayrı bir tavada yemek kaşığının ucuyla çok az margarin ve nane kızdırılıp, çorbaya ilave edilir, en son isteğe göre tuz eklenir.

dün bende başladım.niyetim bir süre yapıp karatay diyetinden devam etmek.o daha kalay bir diyet çünkü.98,300 üm kaç gün atak yapmam gerekir bir fikir verecek olan var mı.okuldan bir arkadaş 68 günde bu diyetle 12 kilo verdi.kolay olur sanıyordum ama ilk gün geçti.bugün ikinci günüm.doğa marka yulaf kepeği iyi midir?ilk günden kabızlık problemim oldu.ne yapmam lazım?maden suyu ve hazır ton balıkları serbes mi?

kızlar bugun atakta 2 gunum ve sonuc harıka 64.5 ıle baqsladım sımdı 63.2 ıyıyım tam gaz devammmmm

canım soda ıcılmıyor asıtlı ton balıgı serbest

testını yapman lazım ıngılızce bı sıte bende topıktekı arkadasa demıstım o yaptı benım adıma benım 6 kılo fazlam vardı 3 gun atak surem cıktı seyıre gecıcemm

dün kitabı aldım okuyorum. diyete başlamak için sabırsızlanıyorum. şuan 73 kiloyum hedef 62 kg. boyum 1.74. emzirmeyi bırakınca kg aldım. yemek konusunda kendimi frenleyemedim halbuki geçen yaz hamilelik kilolarım gitmiş sayılırdı 2 kg kalmıştı. bu yaz daha kiloluyum. 4 gün atak sürem 79 gün seyir sürem var. by kadar uzun süre tam uyarak yapabileceğime inanmıyorum arada kesin kaçar ama kontrolü elden bırakmayacağım. kitabı okumadan başlamak istemiyorum ama bir an öncede başlayıp kg vermek istiyorum. pzts başlayabilirim diye düşünüyorum. hepinize kolay gelsin

Diyete başlayalı bir ay oldu artık sıkılmaya başladığımı hissettim o nedenle formlara göz atmıştım, iyiki de okumuşum yorumlarınızı, aranıza bende katılmak istiyorum tekrar heyecanla devam etmemi sağlar diye düşünüyorum,
Ben 77,5 kilo ile başladım
Şuanda 70.5 kiloyu bu sabah gördüm.
Dukan diyetini kendi çevremde anhlata anlata bitiremiyorum, kitabını bölüm bölüm okuyorum, kitabın çok güzel bir desteği oluyor bana.Gerçekten katıldığımı veya benim yaşadığım her sorunu kitapta anlatıyor.Zaten kaç yıllık deneyimlerini anlatmış Dukan.
Bir ay dolunca doktora gittim kan testimi yaptırdım, bir sıkıntı çıkmadı eski değerlerime yakın bence kızlar sizde ayda bir kan testinizi yaptırın derim.Kötü bir süpriz yaşamadan kesebilirsiniz diyeti.
Sizde fark etmişsinizdir bu diyetle kilo veriliyormu onu hiç anlatmadım, çünkü sonuç beni çok şaşırttı, ayrıca düzenli planlı bir yaşam sundu bana diyetim.İrademizi kitap ve sonuçlar ikna ediyor bizde severek uyguluyoruz, ben çok yordum kendimi doğumdan sonra çok az kilo zar zor verdim, o nedenle bu diyetin yeri çok ayrı.

Kitabı okuduysan hepsini bitirmene gerek yok bence bir alışveriş listesi yap hemen başla, araya hafta sonu girecek motivasyonun yüksek olduğu için ikinci günün sabırla geçer ama pazartesi başlarsan, Cumartesi pazar bizim gibi hafta sonu kahvaltılarını seviyorsan kaçamak yapma ihtimalin var.İlk safha olan protein evresinde hiç kaçamağa ve yağa yer yok.Ben 13 kilo vermek için başladım beş gün atak evresini yaptım,

Senin zaten kabızlık sorunun vardır çünkü hemen kabızlık olmadı bende , aç karnına ılık bir tatlı kaşığı zeytin yağı iç yada yulaf kepeğini ılık suya karıştır onu iç.Soda sade içiniz yazıyor kitapta ancak meyveli içme sen sonradan limon sıkabilirsin.Protein sindirimi en zor olacak sindirilirken en fazla kalori yakan besin grubudur.Yağsız olan ve light olan ton balığını ben kullanıyorum.Gerçekten kararlı olursan bir çok diyette çok kolay ve lezzetli bir diyet.Ayrıca yulaf kepeği hepsi aynı ambalajları farklı.Ben internetten aldı iki kez Garden markalı içinde sanki saman var hoşuma gitmedi, ilk aldığım böyle değildi.Migrostan yulaf kepeği aldım oda una yakındı.Kullandık valla iyide oldu.10 kilo üzerinde kilo vermek istiyorsan 7 gün atak yap ama harfi harfine uy, Atak süper kilo verdiriyor.Bence 7 günden çok yapma vücudunu yorma.Başarılar

Bence doğru bir karar vermişsin azimli ol ve başar çünkü zaten her şeyin farkındasın kilolarınla mutlu olan görmedim.Ama kilolar ikişer üçer gidince çok mutlu olacaksın.Diyetine dikkat et hani oruçluyken parmağına bulaşan çikolatayı yalayamazsın ya bu diyette böyle, hiç kaçamak yapma iki ayda kendini çok mutlu edeceksin.Bende doğumdan sonra 84 kiloydum, emzirirken çok dikkat ettim kilo almayayım diye zaten çok sıkıntılı bir işim var sütüm 5 ay sonra kesildi kilolarda öyle kaldı, koştum, diyet yaptım altın çilek, africa mango kullandı hiç biri olmadı hepsi yalan ama dukan gerçek.Başla ve ömür boyu aynı kiloda kal.Kitapta tuz nekadar yağ ne kadar, ne kadar su ne kadar yürüyüş yapacağın kaçamakta ne olacağı bıraktığında ne olacağı yazıyor bir diyetisyen karşında gibi sana akıl veriyor oku mutlaka.Günde 20 dk. mutlaka yürü yürüş ve en az 1,5 lt su içmelisin.Suyu ben üç ltye yakın içiyorum, suyu sakın kimse unutmasın kızlar, proein böbreklerde ürik asit artığı yapıyor.Dukanın yazdığına göre günde 1,5 lt su bu asidi böbrekten atıyor.Aman dikkat zayıf sağlık yaşamayı seçelim, bizi hasta edecek şeylerden para tuzaklarından uzak duralım.

hayırlı cumalar dukancılarrr

ben bugun 3. gun atak evresının son gunundeyım ve toplam 2 kılo gıttı 62.5 kg gosterıyor tartımmm yarın seyır evrem baslıyo 48 gun hayırlısı bakalım

atakta 4. günüm 98.80 düm sabah tartıldım 96.200 çıktım.birde ben yoğurdu hep kendi yaptığım yoğurttan yedim.ton balığı normalinin yağını iyice süzerek yedim.merak ettiğim bazı şeyler var etlere tuz kullanabiliyormuyuz?yemeklerde sınırlama var mı?ben doyana kadar yiyorum çünkü.birde farklı yaptığım birşey,sabahları aç karnına ev yapımı elma sirkesini bir tatlı kaşığı kadrını büyük bir bardak suya karıştırıp içiyorum.sakıncası varmıdır?atakta maydonoz ve ot türü şeyler yenilebilir yazıyor bir yerde gerçekten öyle mi?ben yemedim.köfteyi dukana uygun nasıl yapıyor sunuz?

Atakta sizin kilonuz nedeni ile daha fazla vermeniz gerekirdi, her gün mutlaka 20 dakika yürümelisiniz ne kadar hızlı zayıfladığınızı göreceksiniz, kendi yoğurdu yapmanız bence çok iyi light süt alın tabi yağsız yoğurdunuz olsun, hiç tuzsuz değil ama az tuzsuz yemelisiniz, tuz vücutta suyu tuttuğu için çok az kullanın, elma sirkesine hiç gerek yok zaten ağır bir diyet yapıyorsunuz, dukan kitabında sirkeyi mutlaka kullanının ama soslarda salatalarda etler diyo aç karnına içmeniz midenize zarar verebilir.atakta maydanoz dere otu soğan kullanabiliyorsun birde limon ama az sebze yemişsin gibi olmayacak, ben köfteyi yağsız kıyma ile bir kuru soğan az sarmısak, biraz maydanoz yulaf kepeği bir kaşık koyarak yapıyorum fazla yapınca dondurucuda saklıyorum acıkınca da yiyorum.yulaf kepeğini yaz geliyor en 2 lt suyu yürüyüşü unutmayın ve düzenli olacak tabi.tam mantığınıza uymadan diyete başlamayın çünkü uzun bir sürec sizi bekliyor pes ederseniz her diyette olduğu gibi sadık kilolarımız bize geri dönecek.

herkese merhaba!!
Az önce Dukan diyetine başladım:) hadi hayırlı uğurlu olsun! ama benim kitabım yok ideal kilomu falan bilmiyorum ya da kaç gün atak dönemi diyetlerini yapacağım nasıl hesaplayacağım onu da bilmiyorum. Tam olarak neler yiyebileceğimi de bilmiyorum..Aydınlatın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…