- Konu Sahibi balbocegimmm
-
kızlar tavuk köriyle muhteşem oluyor yanına da cocacola zero ohh miss:) tavsiye ederim akşam yemeklerimin vazgeçilmezi
dün kitabı aldım okuyorum. diyete başlamak için sabırsızlanıyorum. şuan 73 kiloyum hedef 62 kg. boyum 1.74. emzirmeyi bırakınca kg aldım. yemek konusunda kendimi frenleyemedim halbuki geçen yaz hamilelik kilolarım gitmiş sayılırdı 2 kg kalmıştı. bu yaz daha kiloluyum. 4 gün atak sürem 79 gün seyir sürem var. by kadar uzun süre tam uyarak yapabileceğime inanmıyorum arada kesin kaçar ama kontrolü elden bırakmayacağım. kitabı okumadan başlamak istemiyorum ama bir an öncede başlayıp kg vermek istiyorum. pzts başlayabilirim diye düşünüyorum. hepinize kolay gelsin
dün bende başladım.niyetim bir süre yapıp karatay diyetinden devam etmek.o daha kalay bir diyet çünkü.98,300 üm kaç gün atak yapmam gerekir bir fikir verecek olan var mı.okuldan bir arkadaş 68 günde bu diyetle 12 kilo verdi.kolay olur sanıyordum ama ilk gün geçti.bugün ikinci günüm.doğa marka yulaf kepeği iyi midir?ilk günden kabızlık problemim oldu.ne yapmam lazım?maden suyu ve hazır ton balıkları serbes mi?
kızlar benım hıç kendımden bahsetme fırsatım olmadı sıze
31 yaşında 11 aylık bebek annesıyım. 112 kg ıle hamıle kaldım şımdı 121 kg gorunce artık kızım ıçın dukan amca ıle tanışmaya karar verdım dun bısmıllah dedım. oyle boyle geçtı bır gun.kulağa yumurta tavuk et balık v.s. kolay gelıyo ama ama sırf protein almak gerçekten çok zormuş.
hadı bakalım bugun atak 2 bu arada tartıda 120 gordum sankı :))
atakta 4. günüm 98.80 düm sabah tartıldım 96.200 çıktım.birde ben yoğurdu hep kendi yaptığım yoğurttan yedim.ton balığı normalinin yağını iyice süzerek yedim.merak ettiğim bazı şeyler var etlere tuz kullanabiliyormuyuz?yemeklerde sınırlama var mı?ben doyana kadar yiyorum çünkü.birde farklı yaptığım birşey,sabahları aç karnına ev yapımı elma sirkesini bir tatlı kaşığı kadrını büyük bir bardak suya karıştırıp içiyorum.sakıncası varmıdır?atakta maydonoz ve ot türü şeyler yenilebilir yazıyor bir yerde gerçekten öyle mi?ben yemedim.köfteyi dukana uygun nasıl yapıyor sunuz?
herkese merhaba!!
Az önce Dukan diyetine başladım:) hadi hayırlı uğurlu olsun! ama benim kitabım yok ideal kilomu falan bilmiyorum ya da kaç gün atak dönemi diyetlerini yapacağım nasıl hesaplayacağım onu da bilmiyorum. Tam olarak neler yiyebileceğimi de bilmiyorum..Aydınlatın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?