Düğününüzde dans parçası ?

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
eveett kızlar geçen gün arkadaşlarla konuşurken şu olur bu olur dedik ama pek içimize sinmedi hiç bi parça...
Şu an evlenmıyoruz hıc bırımız ama yakın zamanda olucak gibi bişeyler ...
Merak ettim evli hanımlar düğününüzde dans veya salona giriş şarkınız neydi...??:32::32:

eveett kızlar geçen gün arkadaşlarla konuşurken şu olur bu olur dedik ama pek içimize sinmedi hiç bi parça...
Merak ettim evli hanımlar düğününüzde dans veya salona giriş şarkınız neydi...??:32::32:

muazzez ersoy seni seviyorum enstrüman sesi sadece.muhteşemdiiiiiiiiiiiiiii

Bizim tayindi,esya secmeydi ust uste geldi. Dugun sarkisini secmeyi unuttuk. :D dugun gunu aksam salona gittik. esim organizetore "guzel bi sey ayarla"dedi. :D bryan adams everything i do yu caldi. Cok da guzel oldu. ;)

Bizim tayindi,esya secmeydi ust uste geldi. Dugun sarkisini secmeyi unuttuk. :D dugun gunu aksam salona gittik. esim organizetore "guzel bi sey ayarla"dedi. :D bryan adams everything i do yu caldi. Cok da guzel oldu. ;)

Unutmanıza rağmen organizatör zevkliymiş benimde çok sevdiğim bir parçadır..çok güzel olmuştur eminim :8:

Çok güzel bi konu olmuş bu ara açmayı düşünüyodum böle bi konu yazılan şarkıları teker teker dinlicem Teşekkürler ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir yakınımızda Adele-Lovesong çaldı müthişti.. ben de kendiminde yine Adele-Chasing pavements olsun isterdim, tabi daha çok var evlenmeme ama :1:

Daha evlenmedim ama hayalimde salona girişte bi metal müzik olmasını isterim. Motorcu birini bulursam fln diye
Gerçek şu ki kır düğününde hafif ve yavaş müzikler yabancı country olabilir sanki
İlla bi farklılık istiyorum. Klasik düğünde çalınan oyun havaları hep garibime gitmiştir zevk işte

Aklıma geldi şimdi pek bi heyecanlandım
Düğünümde gitarla Green Day - Minorty veya beatles dan bişy çalsam süper olurrr :)

Canım bizim iki şarkımız vardı ilk önce Rafet Elroman sürgün ardından ikinci sevdiğimiz be yine bu da bizim şarkımız dediğimiz to nıght çaldı 2 dans üstüste ettik :) Aslında ben tango yapmak istemiştim.Ama benim organizatör arkadaşım vals dansı alın birkaç defa vals müziğiyle dans edin demişti.Vals düğün müziğidir tango olmaz dedi.Ancak hiç dans alacak vakti bulamadık sizin vaktiniz var düşünün bence ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back