Dügününüz icin belki fikir olur

Duygus57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
818
22
118
Merhaba kizlar
04.09.2011 tarihinde Istanbulda bu mekanda dügünümüz oldu.. Hayirlisiyla atlattik, cok güzel gecti.. belki sizede fikir olur diye mekanin resimlerini ekliyorum.. Bilmek istediginiz bisey olursa yardimci olabilirim

bunlar kendi dügünümden görüntüler

bunlarda mekanin sitesinden alinti yaptigim resimler

Çok güzel bi mekan...İstanbulda yapabilmek gerek bunun için düğünü
Teşekkürler güzel paylaşım için....

Canım keşke mekanın isminide yazsaydın.. Nerede mekan adı ne? Ne kadara anlaştınız ve fiyata dahil hizmetler neydi bilgi verebilir misin. Bayıldım mekana

Canım keşke mekanın isminide yazsaydın.. Nerede mekan adı ne? Ne kadara anlaştınız ve fiyata dahil hizmetler neydi bilgi verebilir misin. Bayıldım mekana

aa pardon canim hic farkinda deyilim yazmamisim özür dilerim..
Mekan Istanbulda.. Fenerbahce TCDD diye geciyo..
dügün 14.000 TL ye geldi.. Dahil olan: masa süslemesi, kirasi, yemekler, icecekler, müzik, kamera, resimci..
Resimci olarak kendi resimcimde cekti orda...
unuttugum bisey yok umarim
keske daha cok resim olsada gösterebilsem.. okadar hosuma gittiki orasi.. denizin ortasinda. cekilen resimler, video okadar güzel ki anlatamam.. arkamizda deniz :)

kaç kişilik düğün için bu fiyatı verdiğinizi yazmamışsınız:44:

Canım mekana göre fiyat normalmiş. Gayet iyi beğendim ama o kadar para veremeyiz ya biz hemde çok uzak ben eyüp'te oturuyorum ya üsküdaryada bu çevrede bir yer düşünüyorum tabi bulabilirsek Ama eminim harika bir düğünün olmuştur.

canim kisi basi bi menü 40 tl...

kişi başı 40 lira ama siz 14.000'e kaç kişilik düğün yaptığınızı yazarsanız,organizasyon için ne kadar alındığını da anlamış oluruz

250 kisilik organizasiyon oldu.. 40 tl den 10000. Gerisi kira, kamara vs. Masa düzeni renkler yol falan farkli ücret. Yuvarlak masa mesela 200 tl. Canli cicekler arti 50 tl. Yani istege göre dekorasiyon yaptiriyosunuz

250 kisilik organizasiyon oldu.. 40 tl den 10000. Gerisi kira, kamara vs. Masa düzeni renkler yol falan farkli ücret. Yuvarlak masa mesela 200 tl. Canli cicekler arti 50 tl. Yani istege göre dekorasiyon yaptiriyosunuz

canım burada düğün yapmak için illa tcdd personeli tanıdık olması gerekli mi acaba bir bunu soracaktım bir de süsleme masa vs detayında acaba ahşap sandalye seçme şansımız bulunuyor mu bilgin var mı bu konuda ahşap sandalyeye takmış bulunmaktayımda

Arkadaşlar benm de düğünün olcak haziranda avcıar bener resteurantı tuttuk kır düğünü olcak internet sitesinden çok iyi anlayamazsınız ancak gidip bir görün derim fiyat konusunda da çok uygun

hayir canim tcdd personeli tanimak gerekmiyo.. gidip görüsmek yeterli :)
vallah canim bu konuda bilgim yok ama zaten süsleme icin oranin firmasiyla görüsüyosun.. kadiköyde efes carsisina gitmistik biz firma ordaydi..
gittik orda bayanla konustuk.. isteklerimizi söyledik.. renk secimi yapiyosun.. istersen masa düzenlemesi yapiyosun bayanla birlikte..
canli cicek istiyosan belirtiyosun. gelin damat masasini seciyosun ama ahsap varmi bilmiyorum canim.. tahmin etmiyorum ama yinede bi sormakta fayda var :)

evet yer güzel , aynı bu tarz bi yer de ben biliyorum. beykoz koru sosyal tesisleri, çok güzel vede ekonomik vede boğaz manzaralı, boğazda muhteşembir dügün yapmak isteyipte , pahalı mekanlar yüzünden yapamayanlar mutlaka görün derim. ayrıca dügün ve nikah içinde nikah şekeri mutlaka yaptırın , biz yiğenime sünnet dügünü yapmıştık, ona bile sünnet şekeri yaptırdık. güzel hatıralar olarak kalıyo., bunun içinde kokossh butik şekerciyi öneririm. çok güzel ve farklı tasarımlar var. ww.kokossh.com adresindende bakabilirsiniz. konya da yaşayanlar özellikle kaçırmasınlar, ama diğer şehirlerede bildiğim kadarıyla gönderim yapıyorlar, bi arkadaşım istanbuldan sipariş vererek yaptırtmıştı. bi arkadaşımda antalyada yaşıyo , söz merasimi için söz şekeri yaptırmıştı.

Duygu hanım merhaba, mekan gerçekten harika çok iyi bir seçim.bende Eylül 2012 de düğün yapmayı düşünüyorum muhakkak erken rezarvasyon yapmamız gerekir ne kadar süre önce yapmamız lazım ayrıca orgazisazyon için ne kadar ödeme yapıyoruz neler dahil ? son bir sorum daha olacak ben kokteyl yapmak istiyorum kokteyl fiyatı hakkında bilginiz varmı? yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler..Ayrıca bir ömür boyu mutluluklar :)

Arkadaşlar benm de düğünün olcak haziranda avcıar bener resteurantı tuttuk kır düğünü olcak internet sitesinden çok iyi anlayamazsınız ancak gidip bir görün derim fiyat konusunda da çok uygun

Canım mutluluklar diliyorum,ben de beneri biliyorum ve fiyatını çok merak ettim paylaşabilir misin?Kişi başı ne kadar?Toplamda ne kadara geliyor?Fiyata neler dahil vs...

Merhabalar,ben 2012 Eylülde düğün yapacağım fenerbehçe tcdd yollarında yapmayı düşünüyorum,gördüğüm kadarıyla sizin düğününüzün organizasyonu çok hoş olmuş.Ben kokteyl tarzında istiyorum aparatif bişeyler falan.maliyet olarak ne kadar biliyor musunuz? kişi başı 40 tl yazmışsınız kokteyl de aynı mı?Ortamın atmosferi eğlencesi hizmeti nasıl dı ? ayrıca mekanı ne kadar zman önce tutmmız gerekli bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…