• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu düğününden 5-6 ay önce mobilya alanlar.. lütfen yardım edin

minnakzuzu

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
829
458
333
kızlar benim düğünümede 6 ay var ama ev yerleşmesine 4 ay falan var.

mobilyalarımızı şimdiden almayı düşüyoruzmobilyalar şuanda indirimde ve yaz sezonu başlayınca pahalanacağını söylediler. benim sorum şu :peşin fiyatına mobilyayı alırken senet imzalamak suretiyle paranın tamamını ödemeden bi kısmını teslimden sonra ödemek gibi bir anlaşma oluyormu?

daha önce birkaç konuda okudum önce az bişey ver teslimde paranın tamamını ver sonra işlerini aksatıyorlar tarzı şeyler yazıyordu.

yani önce paranın az bir kısmını verip sonra tamamını vermek gibi bir durum söz konusumu?

konunuzu yeni gördüm. tabiki mümkün. biz 5 ay önce aldık ve alırken bırazını ödedık geldiğinde geri kalanını sıkıntı yapmıyorlar. güvenilir bir markadan aldığız eşyaların ise parasını verdik ama ürünü sonra istedik ıkıntı olacağını sanmıyorum içiniz rahat olsun bence.

aldık canım mobilyaları ama peşin para istedi hepsi birazını vermeye kabul etmediler. en fazla bir ay sonra getirmeniz gerekiyo dediler onunda bi yararı olmayacağı için hepsini verdik

hadi ya. biz 2 takımımız için bırazını verdık teslimde kalan kısmını verdık. birinide güvenilir bir marka olduğu için hepsini verip ürünleri düğüne yakın gelmesi için bıraktık. mağazadan mağazaya değişiyor olabilir cnm. biz imalattan mağazasından almıştık izmirde

Back
X