- Konu Sahibi mavikelebek01
-
kesinlikle eğlenceli olması. Benim düğünüm süper eğlenceli geçmişti hala bahsederler süperdi ne eğlendik falan diye. ama mekanın da gösterişli olmasa bile içine sinen bir yer olması lazım
ne otel dügünlere gittim sikintidan patladigim :) canim önemli olan mekan degil önemli olan kesinlikle eglenceli olmasi!!!!!!!!
o kadar teşşekkür ederim ki allah bin kere razı olsun millet öyle acımasızca yorum yapıorki kimse ne fiyatnı bakıyor ne dem başka şeye aslında çok sıkıntı çekecem iyi bir yerde düğün yaparsam hafta sonu salonlara baktık nişanlımla bin şükür maddi durumumuz iyi olamsına ragmen zorlandık yani yorumlarınız için çok tşk ederim
canim benim git en lüx otelde yap dügünü ama tek bir aksilikte millet o lüx oteli degilde sadece o minik hatayi görücek o yüzden hic kasmaya gerek yok tatlimmm kimseyi memnun edemezsin ayrica bazi salonlarda cok güzel oluyor... git ucuz ama icine sinen bir dügün salonu tut yap eglenceni at göbeciklerini :)) sonrada git lüx mekana vermedigin parayi balayinda harca :))) yani paranizi kendinize harcayin millete degil!!!
çok haklısnız valla içim öyle rahatlıyorki anlatamam çok tşk ederim inşallah umdugumuz gibi olur inşallahhhhh ama ben kaç gündür yemeden içmeden kesildim demekki gelinleer hep bu yüzden zayıflıyormuşçok stersli çok sinir bozucu bir dönem
hehe valla kuzum bende öyle sandim ama bende ters tepki oldu ben gittikce kilo aliyorum :))))
ben zayıflayınca çok çirkin oluyorum bu gidişlede çok çirkin bir gelin olacm sanırım sen bekar mısn canım
3 eylülde dügünüm olucak fakat nikahimiz oldu bile ama dügün olmadigi icin hala nisanliyim diyorum :)))
allah mutlu mesut etsin inşallah düğün salonu gelinlik vs hazır mı
canim evi aldik mutfak aldik birde yatak odasini aldik birde dügün salonu tuttuk he birde ceyizim tamam baska hic bir hazirlik yok :))) senin dügün ne zaman hazirliklar ne durumda ??
yaaa bu ev almak ne zormuşş ): istanbulun neresinde alıcamızı şaşırdık :S tavsiyeleriniz varmı help Me .( sizler nerden aldınız ? :26:
canım benim evim adanada ama güzel bir semtte değil kayınvalidemlerin evi ama benden sana tavsiye eger ev alacaksan evin güzel olsun ama önemli olan semt yarın birgün çocukların olacak semt çok önemli allah yardımcınız olsun
offff napıcamı bilmiyorum çok secenek var ve bir kere alıyosun sonuçda güzel olması dışında cevreside cok önemli tabi :S bende izmirliyim ama istanbula gelicem çok ii bilmeme rağmen şurası olsun diyemiyorum :S offff
canim evi aldik mutfak aldik birde yatak odasini aldik birde dügün salonu tuttuk he birde ceyizim tamam baska hic bir hazirlik yok :))) senin dügün ne zaman hazirliklar ne durumda ??
siz nerden aldınız evi ? sanırım bana yardımcı olabilrisiniz ev bakmak hiç kolay değil bıktım artık :S tavsiyeniz olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?