• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünün olmazsa olmazı

mavikelebek01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
95
8
86
Adana
kızlar düğünde asıl olması gereken düğün mekanının gösterişli olması mı yoksa eğlenceli bir düğün olması lütfen yardım edin 2 günden beri uykularımı kaybettim lütfen yardımmmmmm:14:

kesinlikle eğlenceli olması. Benim düğünüm süper eğlenceli geçmişti hala bahsederler süperdi ne eğlendik falan diye. ama mekanın da gösterişli olmasa bile içine sinen bir yer olması lazım

kesinlikle eğlenceli olması. Benim düğünüm süper eğlenceli geçmişti hala bahsederler süperdi ne eğlendik falan diye. ama mekanın da gösterişli olmasa bile içine sinen bir yer olması lazım

ya nişanlım ucuz oldu için gösterişi fazla olmayan bir salon istiyor ama bende şöyle biraz güzel olsun istiyorum ha durumumuz müsait :) ama yinede daha uygun bir yer istiyor rahatlamak istiyorum sizce önemli mi bu konu

ne otel dügünlere gittim sikintidan patladigim :) canim önemli olan mekan degil önemli olan kesinlikle eglenceli olmasi!!!!!!!!

o kadar teşşekkür ederim ki allah bin kere razı olsun millet öyle acımasızca yorum yapıorki kimse ne fiyatnı bakıyor ne dem başka şeye aslında çok sıkıntı çekecem iyi bir yerde düğün yaparsam hafta sonu salonlara baktık nişanlımla bin şükür maddi durumumuz iyi olamsına ragmen zorlandık yani yorumlarınız için çok tşk ederim

o kadar teşşekkür ederim ki allah bin kere razı olsun millet öyle acımasızca yorum yapıorki kimse ne fiyatnı bakıyor ne dem başka şeye aslında çok sıkıntı çekecem iyi bir yerde düğün yaparsam hafta sonu salonlara baktık nişanlımla bin şükür maddi durumumuz iyi olamsına ragmen zorlandık yani yorumlarınız için çok tşk ederim

canim benim git en lüx otelde yap dügünü ama tek bir aksilikte millet o lüx oteli degilde sadece o minik hatayi görücek o yüzden hic kasmaya gerek yok tatlimmm kimseyi memnun edemezsin ayrica bazi salonlarda cok güzel oluyor... git ucuz ama icine sinen bir dügün salonu tut yap eglenceni at göbeciklerini :)) sonrada git lüx mekana vermedigin parayi balayinda harca :))) yani paranizi kendinize harcayin millete degil!!!

canim benim git en lüx otelde yap dügünü ama tek bir aksilikte millet o lüx oteli degilde sadece o minik hatayi görücek o yüzden hic kasmaya gerek yok tatlimmm kimseyi memnun edemezsin ayrica bazi salonlarda cok güzel oluyor... git ucuz ama icine sinen bir dügün salonu tut yap eglenceni at göbeciklerini :)) sonrada git lüx mekana vermedigin parayi balayinda harca :))) yani paranizi kendinize harcayin millete degil!!!

çok haklısnız valla içim öyle rahatlıyorki anlatamam çok tşk ederim inşallah umdugumuz gibi olur inşallahhhhh ama ben kaç gündür yemeden içmeden kesildim demekki gelinleer hep bu yüzden zayıflıyormuş :1: çok stersli çok sinir bozucu bir dönem

çok haklısnız valla içim öyle rahatlıyorki anlatamam çok tşk ederim inşallah umdugumuz gibi olur inşallahhhhh ama ben kaç gündür yemeden içmeden kesildim demekki gelinleer hep bu yüzden zayıflıyormuş :1: çok stersli çok sinir bozucu bir dönem

hehe valla kuzum bende öyle sandim ama bende ters tepki oldu ben gittikce kilo aliyorum :))))

yaaa bu ev almak ne zormuşş ): istanbulun neresinde alıcamızı şaşırdık :S tavsiyeleriniz varmı help Me .( sizler nerden aldınız ? :26:

yaaa bu ev almak ne zormuşş ): istanbulun neresinde alıcamızı şaşırdık :S tavsiyeleriniz varmı help Me .( sizler nerden aldınız ? :26:

canım benim evim adanada ama güzel bir semtte değil kayınvalidemlerin evi ama benden sana tavsiye eger ev alacaksan evin güzel olsun ama önemli olan semt yarın birgün çocukların olacak semt çok önemli allah yardımcınız olsun

canım benim evim adanada ama güzel bir semtte değil kayınvalidemlerin evi ama benden sana tavsiye eger ev alacaksan evin güzel olsun ama önemli olan semt yarın birgün çocukların olacak semt çok önemli allah yardımcınız olsun

offff napıcamı bilmiyorum çok secenek var ve bir kere alıyosun sonuçda güzel olması dışında cevreside cok önemli tabi :S bende izmirliyim ama istanbula gelicem çok ii bilmeme rağmen şurası olsun diyemiyorum :S offff

offff napıcamı bilmiyorum çok secenek var ve bir kere alıyosun sonuçda güzel olması dışında cevreside cok önemli tabi :S bende izmirliyim ama istanbula gelicem çok ii bilmeme rağmen şurası olsun diyemiyorum :S offff

hakikaten allah kolaylık versin bir kere alınıyor ve her şeyini düşünmek zorundasınız

şimdiye kadar düğün salonunu hallettik gelinliği hallettik yemek odası takımını hallettik koltuk takımını hallettik oturma odasını hallettik balayını hallettik.. geriye kalan perdeyi halıyı ıvırı zıvırı da kiracı olacagımız için evimizi tuttuktan sonra halledeceğiz ama benimde en çok bunaldığım olay düğün salonu konusuydu. bizde de aynı konu vardı ben şık bir yer nişanlım da makul bi yer istiyordu. sonunda tuttuk nişanlımı üzmek istemedim ama benimde içime sindi. Tabiki çok daha güzel yerler vardı ama bizde o parayla balayını ayarladık. kimseyi memnun etmek mümkün değil. en iyisi kendimizi memnun etmek :66:

canim evi aldik mutfak aldik birde yatak odasini aldik birde dügün salonu tuttuk he birde ceyizim tamam baska hic bir hazirlik yok :))) senin dügün ne zaman hazirliklar ne durumda ??

siz nerden aldınız evi ? sanırım bana yardımcı olabilrisiniz ev bakmak hiç kolay değil bıktım artık :S tavsiyeniz olabilir...

siz nerden aldınız evi ? sanırım bana yardımcı olabilrisiniz ev bakmak hiç kolay değil bıktım artık :S tavsiyeniz olabilir...

canim biz almanyadayiz yani evi ordan aldik
nisanlanirken aldik evi yani 2 sene olcak evin "sifir" olmasina cok dikkat ettik ve fazladan kücük odanin yerine az ama büyük oda olsun istedik 3+1 aldik 160 m² civari semt olarak tam sehrin icinde degilde biraz disinda olmasini cok istedim bu evin borcu biter bitmez istanbuldan ev alicaz ordada kriterim fazla yogun olmayan bir semt olucak kesinlikle sonucta evinde herkezden uzak huzurlu vakit gecirmek isticeksin halkali olabilir mesela... sifir evlerden sasma derim ben sana cünkü eski ev alip tadilat fln dersen cok daha maliyetli olur ve gercekten icine sinen biyer olsun ev bulmak almak kolay degil o yüzden cok gezip bakip arastirman lazim biz yaklasik 7-8 ay ev baktik sana kolay gelsin canim

Back