• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünün nerede olması gerektiğine karar veremedik:S

eliftugce90

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
3
0
16
İstanbul
Merhaba
Ben İstanbul'da ikamet ediyorum.Benim bütün ailem,arkadaşlarım,ailemin çevresi burada doğal olarak.Nişanlımın ailesi ise annesi,babası,ablası ve eniştesi birde onların arkadaşları İzmir'de yaşıyor.Yalnız bütün akrabaları İstanbul'da.Ama babası kendi ahbapları için düğünün izmirde olmasını istiyor.2 düğün yapın diyor.Ama bizim böyle bir imkanımız yok.Yani düğün sonrası borcun çok fazla olmasını istemiyoruz.Nişanlım subay olduğundan şuan doğuda görev yapıyor ve 1buçuk yıl sonra tayini çıkacak bizde çıkmadan evleneceğiz. Bu yüzden nerede ikamet edeceğimiz de belli değil.Ama ben düğünümün tam istediğim gibi olmasını,herşeyi ile ilgilenmek istiyorum.İzmir deki düğünle ilgilenemem çünkü ben özel sektör de çalışıyorum.Ne her dakika oraya giderim ne de benim bütün düğünüme davet edebilecek insanları oraya getirebilirim.Hem bunun saçı makyajı da var bilmediğim bir kuaför de düğün günü gidebileceğim şekilde emanet etmek istemiyorum.Daha önceden gitmem gerek. Ona göre karar verip para biriktirmemiz lazım.Nikahı izmir de yapıp küçük bir kokteyli de nişanlım kabul etmedi.İzmir deki büyük olmalı diyor.bi çareeeeeee!!!!!

iki düğün yapın diyen erkek tarafı değil mi?
sizinde hakkınız var bi zahmet ikinci düğünü de üstlensinler..
can sıkıcı bi durum..

Back