- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
- 448
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
Kızlar biliyorum baksam yığınla topik bulurum ama onun için fırsatım ve zamanım olmuyor. çalışıyorum ve akşam da bebek var. 63 kiloyum. Sanırım 38 beden olur. Temişz tertemiz trençkot arıyorum. Ayrıca dore süppppper bir abiye ayakkabı arıyorum. Bantlı açık model düşünüyorum ama görmek isterim başka modelleri de. Düğün 31 mayısta. O vakte halletmem lazım.
abiye buldunz mu acaba?abiye dore ayakkabııııııı. ince bantlı tercişhim lütfen kızlar haydi
abiye buldunz mu acaba?
kaç numara bakıosun cnm?abiye buldum şimdide şu dantelli elbiseler varya üstü fransız dantelli ondan arıyorum. birde dore abiye bantlı yakkabı
abiye buldum şimdide şu dantelli elbiseler varya üstü fransız dantelli ondan arıyorum. birde dore abiye bantlı yakkabı
kaç numara bakıosun cnm?
canım sayfanın üstünde dore ayakkabı atmıştm nasıl buldun?
canım bağcıklı arıyorum ben. ince bantlı olacak.
hakkaten gülemiş. ben altın dore arıyorum canım
altın dore ztn bunlar gümüş gbi çkmış:)
ne kadara kiraya veriyorsun peki. çünkü burda 2-15-20 tlye ayakkabı satılıyor:)
Kızlar biliyorum baksam yığınla topik bulurum ama onun için fırsatım ve zamanım olmuyor. çalışıyorum ve akşam da bebek var. 63 kiloyum. Sanırım 38 beden olur. Temişz tertemiz trençkot arıyorum. Ayrıca dore süppppper bir abiye ayakkabı arıyorum. Bantlı açık model düşünüyorum ama görmek isterim başka modelleri de. Düğün 31 mayısta. O vakte halletmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?