düğünümz var. ARIYORUM!!! TERNÇKOT-ABİYE AYAKKABI-

Kızlar biliyorum baksam yığınla topik bulurum ama onun için fırsatım ve zamanım olmuyor. çalışıyorum ve akşam da bebek var. 63 kiloyum. Sanırım 38 beden olur. Temişz tertemiz trençkot arıyorum. Ayrıca dore süppppper bir abiye ayakkabı arıyorum. Bantlı açık model düşünüyorum ama görmek isterim başka modelleri de. Düğün 31 mayısta. O vakte halletmem lazım.

alıntı yapmayı unutmuşum cnm ayakkabıların detaylı resmlerini atıyorum
$IMG_1241.jpg $IMG_1242.jpg Eki Görüntüle 1092819
37-37.5 arası
elbisenin üzeri şifon 38 beden ve rahat olur dar bir elbise değil çünkü.
krem beyaz. dore kemeri var.üzerimde duruşu bu şeklde cnm bende 61 kiloydum bu elbiseyi giydiğimde. beğenirsen ölçüm yaparız.
dore çanta ihtiyacın varsa onu da gönderebilirim.
hepsi 1 gece kullanıldı.
Eki Görüntüle 1092825
Eki Görüntüle 1092828

Son düzenleme:
tRENÇKOTÇULAR NERDESİNİZ. MAĞAZADA DENEDİM BEDENİM 36 YA DAHA ÇOK UYUYOR. YOKMU YAAA

Kızlar biliyorum baksam yığınla topik bulurum ama onun için fırsatım ve zamanım olmuyor. çalışıyorum ve akşam da bebek var. 63 kiloyum. Sanırım 38 beden olur. Temişz tertemiz trençkot arıyorum. Ayrıca dore süppppper bir abiye ayakkabı arıyorum. Bantlı açık model düşünüyorum ama görmek isterim başka modelleri de. Düğün 31 mayısta. O vakte halletmem lazım.

Tatlım bende bu ayakabı var deichmann markası. 20 tlye veriyorum. Portföyü de hediyem. 37.5 buçuk numara $DSC05942-001.jpg $DSC05941-001.jpg $DSC05940-001.jpg $DSC05938-001.jpg

Back