- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
üzerime olmaz ise iade etme garantisi verirmisiniz. bunun dışında alışveriş yapmıycam. yığınla elimde kaldı.
Kızlar biliyorum baksam yığınla topik bulurum ama onun için fırsatım ve zamanım olmuyor. çalışıyorum ve akşam da bebek var. 63 kiloyum. Sanırım 38 beden olur. Temişz tertemiz trençkot arıyorum. Ayrıca dore süppppper bir abiye ayakkabı arıyorum. Bantlı açık model düşünüyorum ama görmek isterim başka modelleri de. Düğün 31 mayısta. O vakte halletmem lazım.
37 giyiyiorum ama merak ettim fiatı nedir. çok şıkmış. çok mu kullanılmış
sadece 1 kez giydim
Kızlar biliyorum baksam yığınla topik bulurum ama onun için fırsatım ve zamanım olmuyor. çalışıyorum ve akşam da bebek var. 63 kiloyum. Sanırım 38 beden olur. Temişz tertemiz trençkot arıyorum. Ayrıca dore süppppper bir abiye ayakkabı arıyorum. Bantlı açık model düşünüyorum ama görmek isterim başka modelleri de. Düğün 31 mayısta. O vakte halletmem lazım.
36-38 beden hiç kullanılmadı 20 tl 38-40 bedeni de var elimde ölçü verebilrlim hangisi uygunsa
Eki Görüntüle 1091963
38-40 bedeni de hiç kullanılmadı canım boyu şu şekilde ;
Eki Görüntüle 1092213
cok hosuma gitti ama boyu kisa gibi geldi cnm ya tesetturluyum pantolonun ustune giymek icin alcaktim tskler cnm
puda pembesimi bu. 36 beden demiştin sanırım. fiyatın pahalı yalnız. şöyle bakıyorum fiyatlarada. münasip birşeyler dersen düşünüyorum.
diğeri demi 38. ben de dore at,rıyorum ama fiyatın çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?