- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
Kızlar biliyorum baksam yığınla topik bulurum ama onun için fırsatım ve zamanım olmuyor. çalışıyorum ve akşam da bebek var. 63 kiloyum. Sanırım 38 beden olur. Temişz tertemiz trençkot arıyorum. Ayrıca dore süppppper bir abiye ayakkabı arıyorum. Bantlı açık model düşünüyorum ama görmek isterim başka modelleri de. Düğün 31 mayısta. O vakte halletmem lazım.
Kızlar biliyorum baksam yığınla topik bulurum ama onun için fırsatım ve zamanım olmuyor. çalışıyorum ve akşam da bebek var. 63 kiloyum. Sanırım 38 beden olur. Temişz tertemiz trençkot arıyorum. Ayrıca dore süppppper bir abiye ayakkabı arıyorum. Bantlı açık model düşünüyorum ama görmek isterim başka modelleri de. Düğün 31 mayısta. O vakte halletmem lazım.
bedeni kullanılma durumu ve fiyatı nedir. Istediğim gibi üzrime olmazsa iade alır mısın. Yığınla alışveriş yaptım çoğu elimde patladı. Böyle resimlerden bişiy anlaşılmıyor. Insan ancak üzerinde görünce emin oluyor.
malesef iade almıyorum..çünkü zamanında bundan ağzım yandı..kullanılma durumu yepyeni toplasan 3 kere giyilmedi markası koton
beden ve fiyat nedir.kilonuz kaçken giydiniz.
Sayfanda ekledigim xside ve adilisik trenckotlar mevcut ikiside tertemiz yepyeni 38 bedene uygun
baktım canım. biraz bol gibi duruyor. teşekkürler
Adl bol olabilir xside tam oturuyor neyse size hayirli arayislarr :)
puda pembesimi bu. 36 beden demiştin sanırım. fiyatın pahalı yalnız. şöyle bakıyorum fiyatlarada. münasip birşeyler dersen düşünüyorum.
36-38 beden hiç kullanılmadı 20 tl 38-40 bedeni de var elimde ölçü verebilrlim hangisi uygunsa
Eki Görüntüle 1091963
En son sayfalarda ekli :) bir de siyah bir trenckot var ara sayfalarda colins olabilir markasim kuzenimin o. Telefondan girdigim icin resim atamiyorum o yuzden siz bakabilirisnz ya da pc ye gecince atarim resimxsideyi göremedimki ben. rengi ne ve bedeni. 36 olacak artık bundan eminim
xsideyi göremedimki ben. rengi ne ve bedeni. 36 olacak artık bundan eminim
ölçü alayım. 63 kiloyum. birde ne kadar kullanılmış bu mühim. yıpranık görünsün istemiyorum. ve markası.mümkünse üzerinizde görbeilirmiyim
bilindik bi marka değil ama kumaşı gayet kaliteli ve hiç kullanılmadıgına emin olabilirsiniz denemedim bile yeni kokusu üstündeyarın ikisinin de ölçüsünü atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?