düğünümz var. ARIYORUM!!! TERNÇKOT-ABİYE AYAKKABI-

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
Kızlar biliyorum baksam yığınla topik bulurum ama onun için fırsatım ve zamanım olmuyor. çalışıyorum ve akşam da bebek var. 63 kiloyum. Sanırım 38 beden olur. Temişz tertemiz trençkot arıyorum. Ayrıca dore süppppper bir abiye ayakkabı arıyorum. Bantlı açık model düşünüyorum ama görmek isterim başka modelleri de. Düğün 31 mayısta. O vakte halletmem lazım.

Bende sana uygun şu trenchcoat var..

Slm canm bende bunlar var abiye ve elbise ekliyorm sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Malesef iade almıyorum..çünkü zamanında bundan ağzım yandı..kullanılma durumu yepyeni toplasan 3 kere giyilmedi markası KOTON

Sayfanda ekledigim xside ve adilisik trenckotlar mevcut ikiside tertemiz yepyeni 38 bedene uygun

xsideyi göremedimki ben. rengi ne ve bedeni. 36 olacak artık bundan eminim
En son sayfalarda ekli :) bir de siyah bir trenckot var ara sayfalarda colins olabilir markasim kuzenimin o. Telefondan girdigim icin resim atamiyorum o yuzden siz bakabilirisnz ya da pc ye gecince atarim resim

ölçü alayım. 63 kiloyum. birde ne kadar kullanılmış bu mühim. yıpranık görünsün istemiyorum. ve markası.mümkünse üzerinizde görbeilirmiyim

bilindik bi marka değil ama kumaşı gayet kaliteli ve hiç kullanılmadıgına emin olabilirsiniz denemedim bile yeni kokusu üstünde yarın ikisinin de ölçüsünü atarım

bilindik bi marka değil ama kumaşı gayet kaliteli ve hiç kullanılmadıgına emin olabilirsiniz denemedim bile yeni kokusu üstünde yarın ikisinin de ölçüsünü atarım

üzerime olmaz ise iade etme garantisi verirmisiniz. bunun dışında alışveriş yapmıycam. yığınla elimde kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…