Merhaba herkese. Burası çok güzel bir topikmis. Ailemin, arkadaşlarımın, nisanlimin kafalarının etini yemekten vazgecebilirim buradan tavsiyeler alırım artık.
24 Ekim de düğünüm olacak. 22 Haziran'da da Nisan yaptik. Keşke burayı keşfetseydim. Nisan içinde gelirdim neyse geçti artık.
Evimiz tutuldu. Eşyalar alınmaya devam ediyor.
Salon tutuldu.
Bu kadar şimdilik hazırlıklarımız.
Merak ettiğimiz her türlü soruya burada cevap arasak çok iyi olur. Aldiklarimizi alacaklarimizi paylassak fikir alsak :)
Şu an önceliğim çeyiz ve ev eşyalarını tamamlamak biraz tersten gittik ama olsun bir çoğu halloldu zaten.
Bugün misal banyo ceyizimi aldım. Sizlerle paylaşmak isterim. Uygun olmayan varsa iptal edebilirim henüz kargolanmadi :)
Mutfagimiza buzdolabını ve bulaşık makinasını babam hediye etti. İkisinin de markası LG. Bugün netten nişanlımla Ocak fırın davlumbaz aldık. Simfer in seti bu da. Beyaz esyamin beyaz olmasını istiyordum ama malesef gri oldu hepsi. Babamla annem buzdolabını ve bulaşık makinasını gri seçmişler bende olsun dedim. Diğer küçük elektronik eşyaları almıştım zaten. Onlarında hepsi mor :)
Mutfak için sadece halı ve perdeler kaldı. Diğer herşey tamam :)
Teyzem çok leke kalıyor demişti. Misal buzdolabını açınca elinin izi kalıyormus öylece. Ondan mı etkilendim bilmiyorum gri istemiyordum. Ama olsun tüm mutfak esyamiz gri oldu. Çamaşır makinasıni beyaz aldim :))
Teyzem çok leke kalıyor demişti. Misal buzdolabını açınca elinin izi kalıyormus öylece. Ondan mı etkilendim bilmiyorum gri istemiyordum. Ama olsun tüm mutfak esyamiz gri oldu. Çamaşır makinasıni beyaz aldim :))
Ona dikkat etmedik LG nin umarım kalmaz sürekli leke :)
Şu an eşya telaşını bir kenara bıraktım. 15 gün önce aldığımız bilezige 1.280 lira zam gelmiş. Kara kara onu düşünüyorum.