• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünümüz 08.09.2013.. :)))

Aaa erkek arkadaşımla oturduğumz bankta fotoğraf çektirmişsinizz :)) İzmirdensiniz sanrm siz de biz hep inciraltında takılırızz baya güzel fotoğraflarr mutluluklarr :)

aa aysel ablaya mı yaptırdın bizim köylümüzdür o:9:akrabalarımın çoğu ona gider bende istemiştim ama gidemedim malesef düğün salonuma yakın bir yere gittim

bu arada çok hoşşun eşinle çok yakışmışsınız allah bir yastıkta kocatsın:16::16::nazar::nazar:

Öylemiii tanıyosun aysel ablayı :)) benim nikah kına düğün saçımı o yaptı canım işte :)) teşekkür ederim bu aradaa

:) Erzurumdayım canımm ben, oldukça uzağız :):)

gerçektende uzakmışızzz :))

Bir yastıkta kocamanız dileğiyle, mutluluğunuz yüzünüzden okunuyor :)

teşekkürlerrr :)

Bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah çok güzle olmuşsunuz :16:

Aaa erkek arkadaşımla oturduğumz bankta fotoğraf çektirmişsinizz :)) İzmirdensiniz sanrm siz de biz hep inciraltında takılırızz baya güzel fotoğraflarr mutluluklarr :)

evet canım izmirdeyiz.. hüsran oldu o inciraltı durumu hiç sorma rüzgarla kavga ettimmm :):):):)

Mutluluklar :))))

teşekkürlerrr :1:

Öylemiii tanıyosun aysel ablayı :)) benim nikah kına düğün saçımı o yaptı canım işte :)) teşekkür ederim bu aradaa

gerçektende uzakmışızzz :))

teşekkürlerrr :)

evet canım izmirdeyiz.. hüsran oldu o inciraltı durumu hiç sorma rüzgarla kavga ettimmm :):):):)

teşekkürlerrr :1:

İnciraltı olunca açık hava eser ya normal :)) bizim yer ora yaz kış alışkınm artık ben her buluşmmzda gidiyoz kal geldi artk gide gide :D

öncelikle o müthiş tarih...08.09.2013..benim düğün tarihimmm... :46: elinliğin gelinliğimin,eşinin damatlığı damatlığımıza çok benziyor... bu kadar tesadüfü bi ara da görüpde yorum yazmaktan alıkoyamadım kendimi.. allahım bi ömür boyu mutlu etsin yüzünüz hep gülsün. çok yakışmış güzel ve duru bi gelin olmuşsun.. saç da ehhh benzer..bi an kendi halimizin sarışın versiyonunu gördüm... maşallah size... :nazar:

Gelinliğine bittim çok yakışmış Rabbim mutlu etsin sizi:nazar:

amin inşallah.. :)

öncelikle o müthiş tarih...08.09.2013..benim düğün tarihimmm... :46: elinliğin gelinliğimin,eşinin damatlığı damatlığımıza çok benziyor... bu kadar tesadüfü bi ara da görüpde yorum yazmaktan alıkoyamadım kendimi.. allahım bi ömür boyu mutlu etsin yüzünüz hep gülsün. çok yakışmış güzel ve duru bi gelin olmuşsun.. saç da ehhh benzer..bi an kendi halimizin sarışın versiyonunu gördüm... maşallah size... :nazar:

aaaa tesadüfe bakk :) sizede maşallah o zaman canım benim eminim sende çok güzel bir gelin olmussundur ömür boyu mutluluklar dilerimmm :10:

amin inşallah.. :)

aaaa tesadüfe bakk :) sizede maşallah o zaman canım benim eminim sende çok güzel bir gelin olmussundur ömür boyu mutluluklar dilerimmm :10:

çok teşekkür ederim:81: allah herşeyi gönlüne göre versin 8 eylül gelinii :13: nasıl gidiyor evlilik :)

çok teşekkür ederim:81: allah herşeyi gönlüne göre versin 8 eylül gelinii :13: nasıl gidiyor evlilik :)

harikaaaaaaaaa :) arada kavgalarımız olsada onlar tadı tuzuu :) eşim sağolsunnn elim ayağımm yemek haricinde herşeyime yardım ederr :)) ya sennki nasıl gidiyo :):10:

Back