- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Sevgilitweety
Aaa erkek arkadaşımla oturduğumz bankta fotoğraf çektirmişsinizz :)) İzmirdensiniz sanrm siz de biz hep inciraltında takılırızz baya güzel fotoğraflarr mutluluklarr :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa aysel ablaya mı yaptırdın bizim köylümüzdür oakrabalarımın çoğu ona gider bende istemiştim ama gidemedim malesef düğün salonuma yakın bir yere gittim
bu arada çok hoşşun eşinle çok yakışmışsınız allah bir yastıkta kocatsın
:) Erzurumdayım canımm ben, oldukça uzağız :):)
Bir yastıkta kocamanız dileğiyle, mutluluğunuz yüzünüzden okunuyor :)
Bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah çok güzle olmuşsunuz
Aaa erkek arkadaşımla oturduğumz bankta fotoğraf çektirmişsinizz :)) İzmirdensiniz sanrm siz de biz hep inciraltında takılırızz baya güzel fotoğraflarr mutluluklarr :)
Mutluluklar :))))
Öylemiii tanıyosun aysel ablayı :)) benim nikah kına düğün saçımı o yaptı canım işte :)) teşekkür ederim bu aradaa
gerçektende uzakmışızzz :))
teşekkürlerrr :)
evet canım izmirdeyiz.. hüsran oldu o inciraltı durumu hiç sorma rüzgarla kavga ettimmm :):):):)
teşekkürlerrr
İnciraltı olunca açık hava eser ya normal :)) bizim yer ora yaz kış alışkınm artık ben her buluşmmzda gidiyoz kal geldi artk gide gide
Gelinliğine bittim çok yakışmış Rabbim mutlu etsin sizi
öncelikle o müthiş tarih...08.09.2013..benim düğün tarihimmm... elinliğin gelinliğimin,eşinin damatlığı damatlığımıza çok benziyor... bu kadar tesadüfü bi ara da görüpde yorum yazmaktan alıkoyamadım kendimi.. allahım bi ömür boyu mutlu etsin yüzünüz hep gülsün. çok yakışmış güzel ve duru bi gelin olmuşsun.. saç da ehhh benzer..bi an kendi halimizin sarışın versiyonunu gördüm... maşallah size...
amin inşallah.. :)
aaaa tesadüfe bakk :) sizede maşallah o zaman canım benim eminim sende çok güzel bir gelin olmussundur ömür boyu mutluluklar dilerimmm
çok teşekkür ederim:81: allah herşeyi gönlüne göre versin 8 eylül gelinii :13: nasıl gidiyor evlilik :)
allah bizlerede göstersin bu günü dua et