• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünümüz 08.09.2013.. :)))

maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
rabbim nazarlardan saklasın...çok güzel bir çift olmuşsunuz...:16:
mutluluğunuz daim olsun..darısı bekarların başına..:nazar::nazar::nazar:

ne kadar hoş bir gülümsemeniz var, size bakınca ben de bi gülümsedim :)
eşinizle birbirinize çok yakışıyorsunuz, ömür boyu mutluluklar dilerim :31:

Taze evliler çok hoşsunuz,:nazar: mutluluk yuvanızdan hiç eksilmesin.

amin teşekkürlerr :)

ne kadar hoş bir gülümsemeniz var, size bakınca ben de bi gülümsedim :)
eşinizle birbirinize çok yakışıyorsunuz, ömür boyu mutluluklar dilerim :31:

heheheh teşekkürlerr :)

ayy Allah mesut etsin inşallah minicik bi bebişle de yuvanız hayırlısıyla süslensin :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

aminnn canımmmmmmmmm :17:

İzmir gelinii :1: maşallah cok güzel olmuşsun Allah bi ömür mutlu etsin canım

Gelinliğin,sen,saçın çok güzel olmuşsun..Allah mutluluğunuzu daim etsin..Sende İzmirlisin.Hmm belli güzelliğinden :) :nazar: Mütevazı olmayalım dimi...Kuaföre kime gittin? Tekrar mutluluklar...

Gelinliğin,sen,saçın çok güzel olmuşsun..Allah mutluluğunuzu daim etsin..Sende İzmirlisin.Hmm belli güzelliğinden :) :nazar: Mütevazı olmayalım dimi...Kuaföre kime gittin? Tekrar mutluluklar...

canım benim sağoll Şirinyerde Aysel Kuaför var.. ona gittim düğün salonumla anlaşmalıydı ama aysel abla harika herşeyiyle.. çok güzel ilgilendi benimle

Bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah çok güzle olmuşsunuz :16:

canım benim sağoll Şirinyerde Aysel Kuaför var.. ona gittim düğün salonumla anlaşmalıydı ama aysel abla harika herşeyiyle.. çok güzel ilgilendi benimle

aa aysel ablaya mı yaptırdın bizim köylümüzdür o:9:akrabalarımın çoğu ona gider bende istemiştim ama gidemedim malesef düğün salonuma yakın bir yere gittim

bu arada çok hoşşun eşinle çok yakışmışsınız allah bir yastıkta kocatsın:16::16::nazar::nazar:

Back