Düğün düğünümün olacağı mekan burası kızlar

çok güzelmişş canımm bayıldımm allah bir ömür birliktelik versin huzur versin evinize

çok güzel görünüyor fakat içmi dışmı ben anlayamadım. Bazıları iç mekan sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
anladım canım Hayırlı olsun şimdiden
Ne zaman düğünün ?

cnm cok guzelmıs tebrık ederım.. bende kır dugunu ıstıyorum cha cha aklımdan gecıyo fakat bıze kucuk gelıcek sanırım o yuzden vazgecmeye basladım. kac kısılık ve kaca anlastınız tatlım olmadı kına ıcın tutarım

çoooook teşekkür ederim bitanem..size küçük gelmez emin olabilirsin..çünkü biri 600 kişilik diğeri ise 1200 kişilik alanlar..yemekli yapmıyoruz biz gerek yok çünkü..4500 e anlaştık..

çoooook teşekkür ederim bitanem..size küçük gelmez emin olabilirsin..çünkü biri 600 kişilik diğeri ise 1200 kişilik alanlar..yemekli yapmıyoruz biz gerek yok çünkü..4500 e anlaştık..

aaaa ben 1200 kısılık oldugunu bılmıyodum cunku bıze en az 1000 kısılık bı yer lazımdı dugun ıcın cok sevındım bunu duyduguma bızde yemeklı yapmayız zaten bın kısılık yemeklı bı dugun dusunemıyorum maddı manevı kabus olur herhalde:))) kac kısılık olan 4500 cnm bıde tarıh nedır sızın

bizim 270-300 kişilik tatlım..10 haziranda düğünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…