Düğünümü,doğumumu, her mutluluğumu zehir eden eş+kaynana+görümce

İnşalrresi, post: 39459760, member: 617485"]Ağaçlardan bahsedince hatırladım. Ne biçim insanlarmış. Evin içine mudahale edilmesine takılıyorum sınır oluyorum. Kendini, gelmediler aramadılar ve diye harap etme sadece aile içine zarar veriyorlar diye o konuda bişeyler yapmalısın. Bu konuda net ol eşin kararlılığını gorunce düzelir inşallah[/QUOTE]
İnşallah umudumu kaybetmedim hâlâ...

Senin sorunun eşte. Onca şeyi görüp de hala onları haklı buluyorsa eşine bir laf söyle. hem anlayamadım adama senden boşancam diyince tepki vermedi mi?

Öğretmen arkadaşlar alınmasın ama genelleme yaparak söylüyorum,genelde bu kaynanalı eş baskısı gören ezilen kendini ifade edemeyen dert sahiplerinin çoğunlukla mesleği öğretmenlik.Öğrewtmenlik aydınlıktır,çağdaşlıktır.

Ne derdini tam ifade edebiliyorsun,ne bazı baskılara tavır koyabiliyorsun.8 yıl önce evlenmişsin.8 yıl önceki konular düğünde kınaydı gerdekti bunları aşamamışsın.Unut gitsin.Kimseye kendini ezdirme.Eşinle anlaşamıyorsan sana uymayan yanları varsa tavır al.Kaybetme korkusu taşısın.Olmuyorsa da boşan.Ne kadar güzel,ne kadar kutsal bir mesleğin var.Ben anlamıyorum,sizler bu meslekte ilim eğitim vermeniz gerekirken,kendi hayatınızda bocalıyorsunuz.Bu psikolojiyle çocuklara ne fayda sağlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…