- 5 Kasım 2014
- 211
- 60
- 42
Sonuç eşim anlıyorr ben tavrimi koyduğum için.Yarin her şey çok güzel olacak.Kızım ve eşimi çoooooooook seviyorum.Sonuç ne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç eşim anlıyorr ben tavrimi koyduğum için.Yarin her şey çok güzel olacak.Kızım ve eşimi çoooooooook seviyorum.Sonuç ne ?
Üzüldü, ağaç dikince sürekli köyde duracak değilim ya diyor.Senin sorunun eşte. Onca şeyi görüp de hala onları haklı buluyorsa eşine bir laf söyle. hem anlayamadım adama senden boşancam diyince tepki vermedi mi?
Öğretmen arkadaşlar alınmasın ama genelleme yaparak söylüyorum,genelde bu kaynanalı eş baskısı gören ezilen kendini ifade edemeyen dert sahiplerinin çoğunlukla mesleği öğretmenlik.Öğrewtmenlik aydınlıktır,çağdaşlıktır.Merhaba kızlar, başliktan da anlasilacaği gibi özel olarak gayret gösteriyorlar.8 yıl önce evlendik.Düğünde kaynana ellerini bana öptürmedi.Kına geçene gelmedi.Halbuki onlar beni istediler.Ben kačmadım.Düğün sonrası o zaman bekar olan görünce ve kaynana kanlı çarşaf isteriz diye eşimle arama girdiler.Vajinusmus vardi bende.Ayni binada oturuyoruz.Evin en üst kati bizim.Gerdek gecesi ertesi sabahı kaynana terastaki demirleri boyatti eşime.Sürekli terasta ses yapıp eşimin benim yanimdan gitmesine sebep oldular.Bana sırtını dönerek oturdular hep.Görümce evime girip çeyizlik eşyalarimdan götürünce ipler kopmuştu.2 ay ayri yaşadik.Eşim hep onlari hakli gördü.Agliyordu niye böyle yapıyorlar diye.Onlar yüzünden intihara teşebbüs etmiştim.Boşanacaktık.Çocuk da yoktu.Daha cinsellik bile olmamısti çünkü.Abim o eve değil başka bir eve taşının demişti.