Gelinlik Modelleri Düğünüme son 4 ay kaldı

irosko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
2
0
1
35
Merhaba kızlar,
Düğünüme sadece 4 ay kaldı.
Ev ve çeyiz hazırlıkları bir yandan devam ederken, diyette hiç fena gitmiyor.
Ancak hala gelinlik beğenemedim. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Gelinlikle hem şık hemde rahat bir gelin olmak istiyorum :)

Benimde 5 ayım var gelinlik için gidip denemen lazım hiç aklına gelmeyen bir modeli deniyosun süper oluyo.

Benimde 4 ay var sayılır :) Bende Henüz Bakmadım araştırmakta istemiyorum mağazalarda denemek daha iyi bence :)

Son ayı sayarsak benim de 4 ay, ama son ay da gelinliğin son provasının alınması lazım o da ayrı konu ve bende daha bakmadım :)

3 ay kaldı benimde düğünüme Allahın izni ile.
1 Hafta önce gittim anlaştım modelimi belirlemiştim zaten.
Kızlar ocak ayından sonra gelinliklerde gelinlikçilerin dediğine göre ciddi bi fiyat değişimi olacakmış maddi anlamda sıkıntıda olanlar için 31 aralığa kadar mutlaka biyerle anlaşın kızlar.

Kizlarr dugunum 31 ocakta yani 29 gun var 1 yildir da nisanliyiz ama ben daha bir gelinlik bile geçirmedim ustume son anda alicam sanirim kafam da modelim belli diktirmicem de hazir alicam o yuzden bu zamana sarkti ama bi kac gune insallah bakicaz belli olur. Ama diktirecekseniz 3 4 ay onceden bakmaya baslamaniz iyi olmuş

ayyyevlendınımzzmıı ınsallah ıcınıze sınen olmusturrr

AY BEN
5 ayda benim var. bakıyorum bakıyorum bulamıyorum istedigim gibi bişey.. tesettür gelinlik olucak ama ya çok abartılı yada çok sade gelinlik resimleri iyice telaşlanmaya başladım. gelinlik dikilecek ama model belli degil

Merhaba, bakın şu modellere bayıldım bayıldım, burdan bakmıştım zaten benim 6 ay var, bende bunu düşünüyorum.

Eklentiler

• 2015_gelinlik_modelleri-62.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 493
kızlar internetten hiç gelinlik modellerine bakmayın. Ne kadar baksanız da ben şöyle gelinlik böyle gelinlik istiyorum deseniz de. Gelinlikçiye girdiğinizde öyle bir gelinlik görüyorsunuz ki daha önceden aklınızda olanı unutuyorsunuz :)

Merhaba,
Ben gelinligimi vakkodan 1 yil once 3500 tl ye aldim. 34 beden isterseniz ve istanbuldaysaniz bakabilirsiniz. Fotograf yukluyorum. Provalar esnasinda cekilmisti. 1000tlye verecegim.
Sevgiler

Eklentiler

• image.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 177
Eğer İstanbul'daysanız Bağdat Caddesi üzerineki Hüsniye Moda'ya uğrayın derim. Kendi gelinliğimi de oradan almıştım, etek kısmını hem kısa hem uzun şekilde kullanabileceğim bir model seçmiştim . Hazır modeller, ancak dantel benzeri eklemeler yapabiliyorsunuz ve vücudunuza göre ayarlıyorlar düğüne kadar. Güzel modeller var, ben de uzun araştırmalar sonucu almıştım, neyse ki aradığımı buldum. Ayrıca size güleryüzlü bir şekilde çok yardımcı oluyorlar. Şimdiden hayırlı olsun. Link aşağıda;

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelinlik seçmek zor iş bu işi internetten kolayca yapmk istiyorsanız
.....buradan bakabilirsiniz sol tarafta filitreler ile kolayca istediğiniz gelinliğe ulaşabiliriniz.
Şimdiden mutluluklar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…