- 21 Ekim 2014
- 2
- 0
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahım tamammaına erdırsın ınsallahBenimde 5 ayım var gelinlik için gidip denemen lazım hiç aklına gelmeyen bir modeli deniyosun süper oluyo.
ayyyevlendınımzzmıı ınsallah ıcınıze sınen olmusturrrKizlarr dugunum 31 ocaktaevlendınımızz yani 29 gun var 1 yildir da nisanliyiz ama ben daha bir gelinlik bile geçirmedim ustume son anda alicam sanirim kafam da modelim belli diktirmicem de hazir alicam o yuzden bu zamana sarkti ama bi kac gune insallah bakicaz belli olur. Ama diktirecekseniz 3 4 ay onceden bakmaya baslamaniz iyi olmuş
AY BENMerhaba kızlar,
Düğünüme sadece 4 ay kaldı.
Ev ve çeyiz hazırlıkları bir yandan devam ederken, diyette hiç fena gitmiyor.
Ancak hala gelinlik beğenemedim. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Gelinlikle hem şık hemde rahat bir gelin olmak istiyorum :)
5 ayda benim var. bakıyorum bakıyorum bulamıyorum istedigim gibi bişey.. tesettür gelinlik olucak ama ya çok abartılı yada çok sade gelinlik resimleri iyice telaşlanmaya başladım. gelinlik dikilecek ama model belli degilMerhaba kızlar,
Ancak hala gelinlik beğenemedim. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Gelinlikle hem şık hemde rahat bir gelin olmak istiyorum :)
Yok canim daha var ocak sonu insallah. Bizimde bugun mobilyalar geldi cok sukur.ayyyevlendınımzzmıı ınsallah ıcınıze sınen olmusturrr
Merhaba, bakın şu modellere bayıldım bayıldım, burdan bakmıştım zaten benim 6 ay var, bende bunu düşünüyorum.AY BEN
5 ayda benim var. bakıyorum bakıyorum bulamıyorum istedigim gibi bişey.. tesettür gelinlik olucak ama ya çok abartılı yada çok sade gelinlik resimleri iyice telaşlanmaya başladım. gelinlik dikilecek ama model belli degil
Merhaba,Merhaba kızlar,