• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüme 20 gün kala genital bölgeme lazer epilasyon???

hedonistgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
11
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 1 Eylülde lazere gideceğim ancak kararsızım.. Düğünüm 19 Eylülde. Sizce düğünden sonra mı gitmeliyim? 1.seansın faydası ne kadar olabilir, sonrasında balayına gideceğiz. Rezil olmak istemiyorum balayında ve damada :(

canım benim arkadaşım gidiyo genitale
ama yaklaşık 8 aydır gidiyor
ekimde düğünü var
1 seansın çok faydası olacağını sanmıyorum
tüylerin yapısıyla da alakası var tabi..
ağda yaptır bence :))

bence faydası olur gittikten sonra 10 gün içinde zaten tüyler dökülüyormuş 2 ay falan sürüyormuş yeni çıkması en azı9ndan belli bi süre rahat edersin

Lazere bende gidiyorum. İlk seanstan faydası olmaz. Yani sizi tatmin edecek temiz bir görüntü sağlamaz, yine jiletle almanız gerekir. Bence de düğün için garanti olsun diye ağdayla aldırın tertemiz olsun, lazere de balayından falan sonra başlayın.

Merhaba arkadaşlar 1 Eylülde lazere gideceğim ancak kararsızım.. Düğünüm 19 Eylülde. Sizce düğünden sonra mı gitmeliyim? 1.seansın faydası ne kadar olabilir, sonrasında balayına gideceğiz. Rezil olmak istemiyorum balayında ve damada :(

Uygun bir cihazla sıkı tarama yapılır ve 2 hafta sonra da komple rötuş yapılırsa bölge tamamen temiz olur. En az 6 hafta da tüyler çıkmadan rahat edersiniz. Bölgenin komple temiz olması kesinlikle uygulayıcının titizliği ile alakalı. Düğününüz olduğunu ifade ederseniz eminim size yardımcı olacaklardır.

Ben yaptırmış biri olarak size % 90 garanti veriorum 1.seanstan sonra 1 hafta içinde dökülüo tüyler ve çıkması 1 ayı buluo yani bi dahaki seansa kadar çıkmıo kesinliklee.

Back