Düğünüme 2 ay kaldı ve ben yandım :((

Ya ben sıkıldım kızlar ya.. vallahi patlamak üzereyim. nişanlım hiç bir yeri beğenmiyor. yok neymiş efendim illa merkez diye tutturdu şimdi de.NEDEN? ailesi orda ya illa onlara yakın olacak.ama en kötüsü ne biliyormusunuz? bunu söylememesi,bunu söylememek için adam bin bir bahane yaratıp duruyor. çok sinirliyim çoook !!!
bende şimdi dedim, bak dedim bu konuyu çözmeden hiç yanıma gelme, herşeyin sana göre iyi olmasını istiyorsun ve açık konuşmuyorsun.bana de ki bak burdan ev tutalım gel burdan ev arayalım bende öyle geleyim,bunu yapmadıktan sonra hiç gelme. çünkü her ne zaman konuşmaya çalışsak bu belirsizlik yüzünden kavga ediyoruz.
bıktım ya.. (

canim nikah islemleri icin almanyadan dogum ve bekarlik belgesi lazim biliyosun dimi?
bende alman vatandasiyim ama istanbulda oldu nikahim.
ama hepsini belki alman konsoloslugundan da alabilirsin, bilmiyorum simdi tam. onu bi arastir istersen :)

nisanlin ev konusunda neden bu kadar kararsiz? anlamadim dogrusu..

benimde 2 bucuk ayim kaldi, ve hep kavga ediyoruz son zamanda.
sevinemiyorum bile dügünüm olcagina, bi an önce olsunda bitsin istiyorum artik :)

Canım ya, bende aynen öyleyim işte sürekli kavga etmekten, birşeyleri tartışmaktan sevinemiyorum bile.
Dün ben gittim konsolosluğa, doğum belgemi almanyadan göndermişlerdi zaten. Dün de işte bu bekarlık belgesi için imza attım ve pasapaortlarımızı kopyalattım filan. Şimdi sadece almanyadan belgeleri bekliyorum (Ehefaehigkeitszeugnis). Çok uzun sürüyormu onu göndermeleri?

Ay nişanlım öyle işte benim. Ailesinin yakınına taşınmak için elinden gelen herşeyi yaptı ama maalesef dün yine benim istediğim yerden ev bulduk :))) hehehe

sevindim canim, hayirli olsun :)
bilmiyorum ben almanyadan aldim bekarlik belgesini. esimden bisürü belge istediler onlari almancaya cevirttim falan, gittim verdiler hemen ama, 70 euro istediler bide :)
bizdende simdi vize islemleri icin vukuatli toplu nüfus kaydi istiyorlar. ama nerden alabilirim bilmiyorum :S
konsoloslugu ariyorum yarim saat bekletiyolar bana sira gelince atiolar hattan
senin bi bilgin varmi? burdan nerden alabilirim onu diye? türkiyeyemi gitmem lazim?
esimde simdi tutturdu, sen gel o zaman trye cok ugrastiriyolar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…