Günaydın Kızlar :)
Vallah ne yalan söyleyim daha ortada hiç birşeyimiz yok,dediğim gibi ev bile yok ve hiç birşey almadık daha.
Yaa ben birşey sorcam, sizinde evlilik hazırlıklarınızda istemediğiniz birşeyler olduğu zaman hemen hayal kırıklığı yaşıyormuydunuz?
Ben şuan çok kötü kötüyüm,kendimi hiç mutlu hissetmiyorum.Bütün gece uyuyamadım ağlamaktan(
Allahım inşallah hepimize hayırlısı neyse onu yaşatsın.
İstemediğim şeyler oldu, istediğim şeyler olmadı. İstediğimi yazıp eline veriyorum, bu olmazsa evime sokmam aldığını diyorum. para çok önemli. para varsa herşey senin, yoksa ozaman herşey içinde kalıyor.
ben bu şekilde davranıyorum, cesaret edip istemediğim şeyi alamıyor. para yok istediğimide alamıyor, anca üzülüyor.. başka bişey yapamıyor. bu güne kadar kayın validemlerden bişey görmedim. Ha pardon geçen gelirken bir küpe kolye takımı almışlar 100-150 lira bişey. 1 yıldır nişanlıyım, bu oldu. herşeyimizi kendimiz yapıyoruz. kimseden fayda yok. paramızda yok. arabamı sattım yapıyoruz işte.. bir ton eksik var, parada bitti. düğüne 1 ay var , ne olacak bilmiyorum.
Günaydın Kızlar :)
Vallah ne yalan söyleyim daha ortada hiç birşeyimiz yok,dediğim gibi ev bile yok ve hiç birşey almadık daha.
Yaa ben birşey sorcam, sizinde evlilik hazırlıklarınızda istemediğiniz birşeyler olduğu zaman hemen hayal kırıklığı yaşıyormuydunuz?
Ben şuan çok kötü kötüyüm,kendimi hiç mutlu hissetmiyorum.Bütün gece uyuyamadım ağlamaktan(
Allahım inşallah hepimize hayırlısı neyse onu yaşatsın.
bende de bir duygusallık söz konusu...
gerilim hat safada nişanlım da aynı şekilde
Allah yardımcımız olsun
Nikah ile alakalı, ikimizinde burda işi ve ikametgahı olduğu için hiç bir problem olmaz dediler..inşallah :)
Souvvenir,bende seni tebrik ediyorum o zaman :) kolay bir karar değildir gerçekten.. umarım burda çoook mutlusunudur. Sen buraya yerleşeli ne kadar oldu peki?
Bizim benim evimde kalmamamazın sebebide evin çok küçük ve giriş kat olması,ben öyle tutmuştum ama memnun değilim yani evlencek olmasamda o evden çıkardım.Evlilik kararı aldığımız için bekledim ve çıkmadım.
Bilmiyorum arkadaşlar ya, aklım çok karıştı gibi :S ne bilim bi insan hep mi yok der hiç mi birşeye de evet demez eşinin mutlu olması için.Bilmiyorum belki şuan kızgın olduğum için abartıyorum boşuna kafa yoruyorum.
Eşya alımında annem ve abim bize çok yardımcı olacak.Koltuk takımımız, set üstümüz, mini fırınımız ve bazı küçük ev eşyalarımız var ( benim evimde ). Onları zaten kullanmayı düşünüyoruz daha yeni oldukları için. Geri kalan nişanlıma düşen eşyalarda da inşallah aklını başına toplayıp bir an önce düzgün birşeyler almaya karar verecektir.
AMİN. Çok zor ya, vallah tam bu aşamada hepimizin çok sakin olması gerekiyor.Yoksa istemediğimiz şeyler söyler,istemediğimiz şeyler yaparız.
Anam, insan gerilince kendini tanımıyor bazen :)
AMİN. Çok zor ya, vallah tam bu aşamada hepimizin çok sakin olması gerekiyor.Yoksa istemediğimiz şeyler söyler,istemediğimiz şeyler yaparız.
Anam, insan gerilince kendini tanımıyor bazen :)
Teşekkür ederim canım, 2006 yılından beri Türkiye'deyim.
Çok mutluyum hamd olsun, her daim bal baklava olmuyor tabii ki, üzüldüğüm günlerim, sıkıntılı günlerimde oluyor... Ama çok şükür istediğim hayatı yaşıyorum
İnşallah sende çok mutlu olursun canım...
aynen dediğin gibi, herşey her zaman güzel olmuyor.hayat bu :) ama bende geldiğim için çok mutluyum,sadece bu kadar çabuk evleneceğimde aklıma gelmezdi açıkcası
ne güzel geziyordum be,bekarlık sultanlıktır diyerek.
sağol canım, inşallah hepimiz çok mutlu oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?