• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünümde eski türkçe şarkılardan ilkdans müziği arıyorum

trinitycool

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
18
0
36
İstanbul
Düğünümde ilk dans parçası olarak eski türkçe bir şarkı istiyorum,belki ilerde radyoda ya da başka bir yerde duyabileceğim klasikleşmiş parçalardan olsun ve duyduğumda beni anılara götürsün.Yeni tarz pop şarkıları için bu geçerli değil çabuk sönüp,unutuluyor.
Sözleri mutluluk dolu hafiften hareketli de olabilir...

Bende aynı senin gibi düşündüm ne varsa eskiler de var gülü susuz seni aşksız bırakmam önceden sevmezdim ama baha öyle bir müzik yapmışki içim eriyo resmen dinlerken...bende bu şarkı ile dans etcem :)

DANS MÜZİĞİİ değil amaa ben bu araa cem karacanın unut beni şarkısına takmış bulunmaktayım

Tanju Okan'dan Hasret diyeceğm ama içeriği ne kadar uygun olur bimiyorum.Benim eşim kabul etmemişti onu :) Müzüiği süper romantik bence ... hala da dinledikçe aklıja düğünümüzde çalmayan dans müziğimiz diyesim gelir :)

Son düzenleme:
Bora Öztoprak-Seni Seviyorum
Zuhal Olcay-Pervane
Kenan Doğulu-gelinim(ama son bölümlerde davul zurna olması gerekiyor. o bölümü sildirebilirsiniz)
Şimdiden mutluluklar dilerim.:nazar:

Ayten Alpman _ Ben Varım...

"Ben bir tek sevgiye
Bağladım kalbimi....

Ayrılmam istersen hiç yanından
Çağırsan gelirim çok uzaklardan
Eskiden korkardım yalnızlıktan
Korkmam artık sen varsın"

bende kenan doğulunun gelinim şarkısı diyeceğim. bi düğünde bu şarkıyla ilk önce kapı açılmıştı ardından damat gelmişti aradan 1-2 dakika geçtikten sonra gelin yanına gelmişti yavaş yavaş, o zaman alkışlar daha da artmıştı. beni hoşuma gitmişti, güzeldi.

ben çok düşünmüştüm bir sürü şarkı indirip günler öncesinden dinledim..Ama ben yerli yabancı alternatifleri toplamıştım..Ama en sonunda senin gibi düşünüp yerli ve eski bir şarkıyı seçtim..
zuhal olcay- pervaneydi beni dans müziğim hala çok içim bi hoş oluyo duyunca..sözleri bence çok ama çok özel bu şarkının..giriş müziğimde sertap erenerden aşktı..bence oda giriş için çok etkileyici oluyo..tabiki benimki sadece tavsiye:)

Canım benimde 3 temmuzda düğünüm var ve giriş parçasını hareketli eski şarkılar arasından seçtim 1975 bir zamanlar albümünden bulabilirsin. eger yoksa msn eklersen sana gönderebilirim.

1975- funda : affetmem çok güzeeeeel hareketli eski bir şarkı
1975-fusun unal : senden başka müthiş yakışıyor
1975-guzın ile baha: ateş böceği çoook tatlı bir şarkıı
ve benim en çok istediğim ama kayınvalim belki yanlış anlar die koymakla koymamak arasında kaldığım şarkı
1975-yasemin kumral : bimbam bom sözlerinide hemen ekleyim :

Oldu en sonunda oldu bim bam bom
Rüyalarım gerçek oldu bim bam bom
Duyduk duymadık demesin hiç kimse
İşte ilan ediyorum herkese

Oh oh oh çok şükür dostlar
Benimde artık bir sevgilim var
Hırsından çatlasın düşmanlar
Şimdi benimde bir sevgilim var

Kim demiş kimse ona bakmaz diye
Kimse onu koluna takmaz diye
Evde kalmaktan kurtulamaz diye
Çatlasın patlasın dönsün deliye

[Nakarat]
Ha ha ha dinleyin dostlar
Hırsından çatlasın düşmanlar
Şimdi benimde bir sevgilim var

Suratım asıkmıs hiç gülmezmişim
İki laf etmesini bilmezmişim
Doğrusu hiç mi hiç çekilmezmişim
Gördünüz mü meğerse ben neymişim

Bim bam bom çok şükür dostlar
Bim bam bom çatlasın düşmanlar
Artık benimde bir sevgilim var

Ne yapsam nafile bu iş olmazmış
Benden daha çirkini bulunmazmış
Yüz yıl bekar kalsa beni almazmış
Milyonlar versem yanımda durmazmış

her biri ayrı bir güzel eski şarkıların hakkını artık kimse veremıyor:43:

Bende aynı senin gibi düşündüm ne varsa eskiler de var gülü susuz seni aşksız bırakmam önceden sevmezdim ama baha öyle bir müzik yapmışki içim eriyo resmen dinlerken...bende bu şarkı ile dans etcem :)

Dün akşam ki düğünün giriş ve en son şarkısı buydu ...Çiftler aşık olunca ahhhh ahhhhh buram buram aşk tı bayıldım bu şarkıya bende..:74:

13 temmuzda düğünüm var ben de bu şarkıyı istiyrum zaten nostaljiyi çok severim

bende 16 09 2006 da evlendım bızımde sarkımız esım hep bana sultanım dedıgı ıcın çelık hercai çalmıstık :D bu arda kızlar duvak acma sarkısda bulun sapsuz sarkılar koyuyorlar ben unutmusdum onu benımkınde hadısenın su yabancı sarksıı varya ılk cıkan onu koymuslardı bıde tam senııı ıstıyorummmm dıye bogren kısmı ızleyınce resıllıge bak deıdm :D

Back