düğünüm var nişanım var durumu acil olanlar acil kilo alımı

van__gogh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
227
0
96
İstanbul
Ekime kadar kilo almam lazım kızlar,ablam evleniyor ve gece kıyafetleri her yerimden düşebilir.boshayallersmileayrıca bende nişanlıyım nişanlımda devamlı al diyor yardım edin ya bilmiyorumkismile41 kiloyum ve elimden ne yemek yemek geliyor ve psikolojim bozuldu ne yapacağım sıkıştım kaldım kabul de edemıyorum bole kendımı senağlamaya bı 45 olsam cok hos olcam yemınle ya bı 45 yok alamıorum :1no2:sonra 48 Çok üzgünüm çoookalkisalkisalkissonra 50 hop dedık durıucam orda :1no2::dance:ne olur yardım edın bana ya cok zayıfım yanı sole kırmızı bı elbıse gıyım bole dokumlu olsun bacaklarım kalınlassın yuzum hemen alır kendıme gelım etrafa canlı canlı bakayım en azındançok kötüyüm kızlar ya taktım valla taktım ben bu durumaboshayallersmile

kıyamamm yaaa sitede önerilenleri dene bakalım ben denemeye başladım üzüm çekirdeği falan , ama günlük öğünlerini artırmayı da unutma doğal beslenmek çok işe yarıyor...umarım sende kısa süre içersinde alırsın canım...herkess acayip karşlıyo kızıyo ne yapıcaksın kiloyu diye ama bu kilolu olmaktan da can sıkıcı bi durum anlatılmaz yaşanır yaa (oklava:

:gitme:Kesinlikle canım ya karar veriyorum kilo alacağım diye senelerdir 3 gune kalmaz unutuldu yeminler hesabı işte:umursamaz:bakalım bu sefer başarabilecekmiyimen fazla 44 oldum bu aradakaydirigubbakcemile5o bile yeter su an için.eyluldede 48 olmaya calısırım:a015:deneyeceğim tatlım okudum yazılanların cogunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…