• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüm var,nasıl zayıflayacağım..Önerileriniz?

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
kızlar 81 kıloyum sıkıldım artık ocakda dugun var ve ben hıc veremıyorum nolur yardım edın banaa

Merhabalar..

Ben de diyetteyim şuan.Pazartesi başladım.
Sabahları 1 kase special k sade(light sütle) yanına 1 salatalık veya 1 dilim light dil peyniri- bir de 1 yumurtanın beyazını yiyorum haşlama.
Öğlen odaya geldiğimde -yurtta kalıyorum da- 1 fincan cabuk corba içiyorum yanına bir veya 2 günkurusu kayısı.
2 bucuga dogru dersim bitiyor odaya gelip direk spora iniyorum yarım saat tempolu yürüyorum-bugün yapamadım alışverişe gitmem gerekti-
Gelince dus alıyorum vs 4 bucuga dogru- zeytinyağlı fasulye ya da haslama veya ızgara tavuk yapıyorum- yanına domates salatalık vs..
Aksama da cok acıkırsam eger special k yapıyorum yine veya kayısı-salatalık gibi şeylerle geçiştiriyorum.

Light yogurt light ayran araöğünlerde tüketiyorum.. Sizde tüketebilirsiniz. Bu diyetle iki haftada en azından 5 kilo vermeyi umut ediyorum.Şu an 57 kiloyum hedefim 50.
Special k diyeti olarak geciyor - ben okul saatlerimden ötürü yeme zamanlarını biraz degistirdim.

Mesela special k internet sitesinde oglen corba-zeytinyaglı-salata olarak geciyor- ben corbayı 12.30 gibi içiyorum zeytinyağlı yemeği 16.30 gibi yiyorum..

Bunun yanında bol su.. gunde 1,5-2 litre arası su tüketiyorum. Çay-kahve şekersiz içiyorum. Arada yeşil çay ıhlamur vs yapıyorum o şekilde.. Sıvı alımı önemli...

İnşallah ben de,siz de isteğimiz kiloya kavuşuruz.. :)

Son düzenleme:
Back
X