"dügünüm özel olsun akillardan cikmasin" diyenler buraya :)

fikir olsun dıye aklıma gelen müzıklerı yazıcam..

burcu günes - bız askı meleklerden caldık

orhan ölmez - senı sevıyorum bılıyormusnnn

ferhat göcer - ayrılırsak ölürüz bız

ferhat göce - cennet

Kızlaaar; şu gün itibariyle tamı tamına 27 gün kaldı düğünüme. Herşey hazır gibi, ufak tefek detaylar kaldı artık. Anlatayım yapacaklarımızı fikir verir belki size.

Davetiyelerden başlayalım; biz biraz müzikle ilgili bir çift olduğumuz için düğünümüzün her kısmında müzik detayları kullanmak istedik. Davetiyemizde bi siyah bi beyaz iki tane akustik gitar olucak. Siyah olanın sap kısmına papyon, beyaz olanın da duvak olucak. Yarın görücez bakalım nasıl oldular, ben de merak içindeyim.

Kına gecesi istemedim ben. Onun yerine gelin hamamı yapıcaz. 40 kişi için kapattık hamamı 3 saat. İçeriye müzik verilicek. Açık büfesi olucak falan filan. Kınadan pek hoşlanmıyorum ama annem çok istediği için göbek taşında kına yakılacak elime. Böyle hem kına gecesi yapmaktan daha ucuza geldi hem de benim daha çok içime sindi. Hamama gitmeyi çok severim :)

Nikah ve düğün ayrı olacak. Çok yakınlarımız dışında kimsenin düğünümüzde olmasını istemedik. Sonuçta merhabadan ibaret insanların benim düğünümde göbek atmasına gerek yok.

Nikah Fuar nikah sarayında olucak. Yaklaşık 500-600 kişi falan. Herkesi oraya çağırıcaz. Gelinliğimle pembe babetlerim, pembe gelin çiçeğim olucak.Nikah şekerlerimiz yine müzik detaylı piyano şeklinde olacak. Nikahımızı kıydırıp kaçıcaz ordaaan...

Nikah salonu ile düğün mekanı arası bir saat kadar yol var. Arabaya bi şişe şampanya, iki de kadeh koyup evliliğimizi kutlicaz düğüne giderken. Arabamızı sevgilimin yeğeni ve sevgilisi kullanacak. İkisi de konservatuvar öğrencisi. O yüzden radyo açmayıp yol boyunca onlara şarkı söyletmeyi düşünüyoruz sırayla.

Düğünümüz foçada olucak. Ben o arada duvağı atmış papatya tacımı takmış converslerimi ayağıma geçirmiş olucam. Düğün mekanımız çoook içime sindi. HEp kır düğünü olsun ama şu klasik kır düğünü mekanları gibi etrafı çevrilmiş iki çimlendirilmiş olmasın. Çok daha yapay bence o tarz yerler. Bizim mekanımızda bolca ağaç, bolca çiçek bolca ot, çim, kedi, köpek, tavuk, civciv, ördek falan filan var. Son derece doğal yani tam kır düğünü.

Bi de ben piyanist şantör olayından nefret ederim. O yüzden çok zorlandık ama sonunda İzmirin en iyi orkestralarından birini bulduk. 8 Kişi olacak sahnede. Akordeondan flüte her türlü müzik aleti bulunacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde sevgilim ve ben de sahnede orkestraya katılıcaz. Bir iki parça çalıcaz. Kesinlikle 9-8lik roman havaları istemiyorum. Tabiki oyun havaları, halay şarkıları olacak ama abe kaynana tarzı müzikler konuklar istese dahi çalınmayacak. Bunu çok net belirttim orkestraya. Bakalım ne olacak. Ama genel olarak blues, jazz ve rock çalınacak.

Dilek ağacımız olacak. Bahçenin tam ortasındaki ağacı sectik bunun için. Konuklara kartlar verilecek yanlarında kurdelelerle. Herkes dileğini yazıp ağaca asacak. Sonra işletme sahibi (artık kanka olduk) onları bizim için saklıcak, balayından sonra alıcaz.

Balayı için önce 3 gün kıbrısa gidicez düğün yorgunluğunu atmak için. Ordan da avrupa turuna çıkıcaz.

Şu an için sadece fotoğraf meselesi muğlak. Fotoğrafçı belli ama mekanı bilemedim. Alsancak garda çekelim diyoruz ama izin verirler mi emin olamadık.

Bu arada herkesi kameraya çekip bizim hakkımızda, evliliğimiz hakkında bişiler söylemelerini isticez. Yeğenlerim başaldılar bile düğüne gelemeyecek olanları çekmeye. Hoş bi hatıra olacak bizim için. Hem de düğünde barkovizyon olacak. Orda gece boyunca bizim resimlerimiz slayt olarak geçiçek. Belki bu çekilen görüntüleri de koyabiliriz barkovizyona.

Resim ekleyemiyorum maalesef kızlar. Akşama vaktim olursa koyarım.

sephora85 mutluluklar dilerim kir dügünelrini severim ayrica bu hamam konusu ilgimi cekti :26: bende mi öyle bisey yapsam eski türk filmlerindeki gibi süper olur heee

sephora85 mutluluklar dilerim kir dügünelrini severim ayrica bu hamam konusu ilgimi cekti :26: bende mi öyle bisey yapsam eski türk filmlerindeki gibi süper olur heee

Valla bence hoş olucak... En azından değişik olucak. Bi de düğünden önce şöööyle köpükle keseyle gıcır gıcır olucaaam :)) Çalabilirsin fikri

Valla bence hoş olucak... En azından değişik olucak. Bi de düğünden önce şöööyle köpükle keseyle gıcır gıcır olucaaam :)) Çalabilirsin fikri

dügünden önce tertemiz olucam desene

benim kinama daha cok var kuzu ama fikir toplamaya basladim

az kaldi senin dügüne de heyecan var mi?

resimde yüklermisin bizim icin ?

dügünden önce tertemiz olucam desene

benim kinama daha cok var kuzu ama fikir toplamaya basladim

az kaldi senin dügüne de heyecan var mi?

resimde yüklermisin bizim icin ?

Heyecen hiç yok yaa 3 hafta falan kaldı ben hala başkasının düğününe gidicek gibi hissediyorum. Tuhaf bir ruh hali yani.. Resim yüklerim mutlaka ama bu aralar biraz zor. Düğünden sonra düğünü de evi de yüklerim. Baksana gece birden aşağı giremiyorum internete.. Yoğun, yoğun, yoğuuunn...

Senin ne zaman hayırlısıyla düğün?

resimleri büyük bir heyecanla bekliyorum cnm
nasil heyecan yok kuzu ben olsam heyecandan yemek yiyemem
biz eylülde nisan yapicaz kismetse seneye ramazandan sonra da dügünü düsünüyoruz ama bakalim aileler ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…