- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
- Konu Sahibi prensess05
-
kızlarrrrr hani düğünlerde hep olur ya sinevizyonda gelin damadın çocukluk fotolarından baslanır bi slayt gösterisi hazırlanır..ben bunun yerine bi kısa film izletcem misafirlerimeeeee :) nişanlımın kardesi sinema televizyon son sınıfta okuyor ve h.sonu ufak ufak cekimlere basladık :) çok heycanlı bişi ya :) insallah hayalimdeki gibi bişi olcak :) çok mutluyummmm :)
merhaba kızlar bende sizler gibi gelin adayıyım paylaştıklarınızı görünce insanın içi kıpır kıpır oluyor inşallah hepimiz hayal ettiklerimizi başarıyla uygulayabiliriz bende aklıma gelen şeyler olursa paylaşırım
hadi hayirlisi olsun cnm
kisa film türkiye de ilk defa duyuyorum dügünlerde izletmek icinama güzel düsünmüssün
ben almanyada oldugum icin bazi ülkelerin insanlari yapiyorlar, mesela nasil tanistiklarini kisa film olarak cekiyorlar
bol sans filmi cekmekte
aa bu arada siz nasil bisey cekiyorsunuz? tanisma mi? yoksa gelecekteki hayallerinizimi?
aklımızda bikaç senaryo var :) ya o bnm falımda çıkıo olcak sora karsılascaz falan filan ya nişanlım eczacı oldugu için ben onun eczanesine ilaç almaya gidicem aşık olcaz ya da ben doktorum o bana muayeneye gelcek sora işte bzm için özel olan yerlerde çekim yapcaz yüzük aldığımz yere gidip çekim yapcaz yani tanışmadan düğün gününe kdr olan süreci kısaca cekcez bunu gelin odasından çıkışımla baglıcaz bakalım nası olcak :))
bende hala ariyorum söyle özel bisi
kina geceme özellikle :)
bende hala ariyorum söyle özel bisi
kina geceme özellikle :)
hosgeldin kuzuuuuu
baksana bi arkadasimiz film cekiyormus dügünde göstermek icin
hosbuldumm canmm, nasl bır fılm ?? daha önce hıc bır dügünde görmedım
kuzu ne filmi olucak nasil tanistiklarini falan cekiceklermis iste
evet güzelmis kuzu sende seviyorsun galiba bu tür seylercok hos bır bındallı
he yanı dügün baslamadan, gelınle damat ıcerı gırmeden ızleyecek davetlılerı öyle mı yanı? kısa bır fılm olur heralde
evet güzelmis kuzu sende seviyorsun galiba bu tür seyler
ben kinamda bindalli giyincem kocamda isterim osmanli gibi giyinsin benim gibi yanigüzel olur demi`?
iyi fikir degısık bırsey ama benımkı gıymesın
niye giymesin??
bilmıyorum canım zevk meselesı, öyle bırsey gıyıpde karsıma gecerse sanırım sünnet cocugundan farklı gözükmez gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?