"dügünüm özel olsun akillardan cikmasin" diyenler buraya :)

kızlarrrrr hani düğünlerde hep olur ya sinevizyonda gelin damadın çocukluk fotolarından baslanır bi slayt gösterisi hazırlanır..ben bunun yerine bi kısa film izletcem misafirlerimeeeee :) nişanlımın kardesi sinema televizyon son sınıfta okuyor ve h.sonu ufak ufak cekimlere basladık :) çok heycanlı bişi ya :) insallah hayalimdeki gibi bişi olcak :) çok mutluyummmm :)

hadi hayirlisi olsun cnm

kisa film türkiye de ilk defa duyuyorum dügünlerde izletmek icin ama güzel düsünmüssün

ben almanyada oldugum icin bazi ülkelerin insanlari yapiyorlar, mesela nasil tanistiklarini kisa film olarak cekiyorlar

bol sans filmi cekmekte

aa bu arada siz nasil bisey cekiyorsunuz? tanisma mi? yoksa gelecekteki hayallerinizimi?

Aramiza hosgeldinn gozdamlaa

hayirli olsun dügün nezaman?

ceyizin hazir mi?

haklisin cnm icimiz kipir kipir oluyor ama bu ailelerde isi bozmasa daha iyi olucak

aklımızda bikaç senaryo var :) ya o bnm falımda çıkıo olcak sora karsılascaz falan filan ya nişanlım eczacı oldugu için ben onun eczanesine ilaç almaya gidicem aşık olcaz ya da ben doktorum o bana muayeneye gelcek sora işte bzm için özel olan yerlerde çekim yapcaz yüzük aldığımz yere gidip çekim yapcaz yani tanışmadan düğün gününe kdr olan süreci kısaca cekcez bunu gelin odasından çıkışımla baglıcaz bakalım nası olcak :))

süper bisey olucana eminim sakin mutlulugunuzu kimseye bozdurmayin cnm. siz mutlu olun yeter

cok hos bır bındallı

evet güzelmis kuzu sende seviyorsun galiba bu tür seyler
ben kinamda bindalli giyincem kocamda isterim osmanli gibi giyinsin benim gibi yani güzel olur demi`?

he yanı dügün baslamadan, gelınle damat ıcerı gırmeden ızleyecek davetlılerı öyle mı yanı? kısa bır fılm olur heralde

evet cnm kisa film

aynalı körük olmazsa ben gelın gıtmemmm

müzıklerden bahsetmedıkk..benım dans müzıgımmm ebru gundes - beyaz
sarkısı olsun ıstıyorum..

tsk ederım böyle baktıgın ıcın, tskler aklımda kaldıgın ıcın..
karanlıktan korkmuyorum artık eskısı gıbı..
senın yanın en aydınlık beyaz benım ıcın..

böyle sözleri sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…