- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi bennbusraa
Umarım inan bana tek akilda kalan yorgunluk oluyor. Bitti oh filan diyorsun. Hic uzme kendini.Bende zamanla düğün adetinin biteceğini düşünmüyor değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım inan bana tek akilda kalan yorgunluk oluyor. Bitti oh filan diyorsun. Hic uzme kendini.Bende zamanla düğün adetinin biteceğini düşünmüyor değilim
Düğünün olsaydı davet edeceğin kişi sayısı yarıya düşecekti. Kimi çağırsam derdine düşecektin. Belkide sadece 10 kişi gelecekti ve sırf o kadar kişi için salon parası verecektinKorona yüzünden düğünüm iptal arkadaşlar düğünsüz evleniyorum evde kına yapıp gideceğim 1 hafta sonra. Düğün yapmadığıma sevinmem için bir neden istiyorum sizden siz olsanız kendinizi nasıl avuturdunuz?❤ yorumlarınızı bekliyorum
Nereli aile yani adetlerimiymiş düğün takılarını almak kötü olmuş sizin içinErkek tarafından birileri rezalet çıkarıp takilan altinlari paraları alabilirdi ya da buna yeltenirlerdi. Ucuz insanlar gibi para muhabbeti yapabilirlerdi. Düğün fotoğraflarına uzulerek bakabilirdin benim gibi. Keske düğünüm olmasaydi. Olmadi diye üzülürdüm. Olup da boyle oldu diye degil. Kimseye bir yanlisim olmadi. Görümcekler bana cephe aldi. Aileme surat yaptılar. Gelindim kimse benimle oynamadi bile. Salak gibi ortalarda durdum. Böyle olabilirdi. Yine hatirladim yine kötü oldum. Zerre kadar keyif almadim düğünümden. Kinamdan da bir sey anlamadim. Allahtan mutlu bir evliliğim var ve dış çekimim guzel oldu. Avuntum bunlar. Dugun zamani gelince ortaya para mevzusu çıkınca hic görmediğin yuzlerinu görüyorsun. Birden ucuzlaşiyorlar. Iyi oldu bence bosver hic uzulme. Benim de olmasaydi keske. Zerre kadar icime sinen bir sey yok. Ne salon ne pasta ne salon fotograflari, videoları... bence sevinmelisin. Benimkiler kötü insanlar degiller deme. Ben de oyle derdim.
Yoo adetleri degil karaktersizlik ve ucuzluklari. Alamadılar olay çıkardim. Beni uzen buna yeltenmiş olmalari.Nereli aile yani adetlerimiymiş düğün takılarını almak kötü olmuş sizin için
Çok ayıp ya altın deyince milletin gözü dönüyor tr deYoo adetleri degil karaktersizlik ve ucuzluklari. Alamadılar olay çıkardim. Beni uzen buna yeltenmiş olmalari.
Kesinkkle cok mantıkli bu denilen bencede çok mantıklıDüğünün olsaydı davet edeceğin kişi sayısı yarıya düşecekti. Kimi çağırsam derdine düşecektin. Belkide sadece 10 kişi gelecekti ve sırf o kadar kişi için salon parası verecektin