• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüm İptall

Korona yüzünden düğünüm iptal arkadaşlar düğünsüz evleniyorum evde kına yapıp gideceğim 1 hafta sonra. Düğün yapmadığıma sevinmem için bir neden istiyorum sizden siz olsanız kendinizi nasıl avuturdunuz?😭❤ yorumlarınızı bekliyorum
Düğünün olsaydı davet edeceğin kişi sayısı yarıya düşecekti. Kimi çağırsam derdine düşecektin. Belkide sadece 10 kişi gelecekti ve sırf o kadar kişi için salon parası verecektin

Erkek tarafından birileri rezalet çıkarıp takilan altinlari paraları alabilirdi ya da buna yeltenirlerdi. Ucuz insanlar gibi para muhabbeti yapabilirlerdi. Düğün fotoğraflarına uzulerek bakabilirdin benim gibi. Keske düğünüm olmasaydi. Olmadi diye üzülürdüm. Olup da boyle oldu diye degil. Kimseye bir yanlisim olmadi. Görümcekler bana cephe aldi. Aileme surat yaptılar. Gelindim kimse benimle oynamadi bile. Salak gibi ortalarda durdum. Böyle olabilirdi. Yine hatirladim yine kötü oldum. Zerre kadar keyif almadim düğünümden. Kinamdan da bir sey anlamadim. Allahtan mutlu bir evliliğim var ve dış çekimim guzel oldu. Avuntum bunlar. Dugun zamani gelince ortaya para mevzusu çıkınca hic görmediğin yuzlerinu görüyorsun. Birden ucuzlaşiyorlar. Iyi oldu bence bosver hic uzulme. Benim de olmasaydi keske. Zerre kadar icime sinen bir sey yok. Ne salon ne pasta ne salon fotograflari, videoları... bence sevinmelisin. Benimkiler kötü insanlar degiller deme. Ben de oyle derdim.
Nereli aile yani adetlerimiymiş düğün takılarını almak kötü olmuş sizin için

Benim dügünümüde bir olay olmadi ama keske yapmasaydik diyorum.
Paramiz cebimizde kalir daha güzel seyler yapabilirdik esimle diye düsünüyorum.
Amac gelinlik giyinmekse nikahta da giyilir... hatta aile arasi kücük bir kutlamada bile giyilir hic üzülme sen kuzum saglik olsunda gerisi önemli degil :KK68:

Senin adına çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun, normal bir zamanda değiliz ki. Herkesin olsa senin olmasa üzülürsün ama aynı dertten muzdarip herkes. Boşver en iyisini yapıyorsun genelge çıkacak az kişiyle daha fazla stresle korkuyla yapmaktan, düğünlerin eskisi gibi olmasını beklemekten çok daha iyidir. Biz belirsiz süre kadar uzağa erteledik liseli aşıklar gibi takılmaktan yoruldum daha şimdiden.. Herkes için en hayırlısı güzeli olsun inşallah :)

Düğün sizin için çok önem arzediyorsa ileriye ertelemelisiniz.
Bence böylesi daha güzel kimse yok oh mis para da cepte kalıyor. Bir ömür düğün bile yapmadık derdi çekmek yerine aa kayınailem düğüm yapamadık o parayı bize verin de araba alalım diyebilirsiniz.:KK55::KK48:

Düğünün olsaydı davet edeceğin kişi sayısı yarıya düşecekti. Kimi çağırsam derdine düşecektin. Belkide sadece 10 kişi gelecekti ve sırf o kadar kişi için salon parası verecektin
Kesinkkle cok mantıkli bu denilen bencede çok mantıklı🤔

Erteleseydiniz ileri bir tarihe

Düğüne harcanacak her kuruşa sonradan ihtiyacınız olacak. Hatta en güzeli, altın düşünce altın alın ve değerlendirin paranızı😄

Back