• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünüm için düşündüğüm ayakkabı ve çiçek. Sizce uyumlu mu???

senin fuşyalar da güzelmiş maşallah. eğer o buketi bulamazsan, ben duruma göre inşallah sana benimkini ödünç veya hediye veririm.

cnm çok iyisin çok teşekkür ederim o sana hatıra hediye olarak kabul edemem ama eğer bulamazsam bir günlük ödünç alırım :16:

cnm çok iyisin çok teşekkür ederim o sana hatıra hediye olarak kabul edemem ama eğer bulamazsam bir günlük ödünç alırım :16:

aman canım bunda ne iyilik var, bir gün evde durmasın da senin işini görsün. zaten maşallah hatice hanım işini iyi yapıyor olmalı ki kütük gibi sağlam duruyor :D

cnm senin herşeyin mükemmeldi gerçekten büyük başarı o kadar kısa zamanda hepsini ayarlayabilmek inan çok güzel ayrıntılar yakalamıştın bilemiyorum 1 sene önce hazırlansan nelerrr yapacaktın :16:eve gideyim de yükleyim hemen ayakkabımı misafirleri şok etmemek gerekir bence de o kadar da alışık değiller fuşya ayakkabıya

aa super. yelda iyidir ya. biz cok sevmistik, masallah cok pozitif birisi. insallah istedigin gibi gecer gorusmeniz.

ayakkabilari ben de begendim bu arada. ama o kadar tatlilar ki, dugune kadar baska yerde giyecginden eminim :))

tesekkur ederim bu arada, dedigim gibi fotografci onemli. benim her aktivitemde profesyonel biri vardi yanimda. mogol nikahimda el buketim yoktu mesela, nikahin sonuna dogru gelmisti, sonra buyukelci sampanya patlatti benim davetlim olarak gelen mudurum, uni. hocalarim fln cok bozuldu bi ara herkesin yuzu dustu..ah bu arada sacima takmamiz gereken seyi utusuz almisiz.. bi suru rezillik:)) ama fotolarda hicbiri yok de mi :))
kina gunumde ise, masalar havuzbasindaydi. guzel guzel foto cekiniriz derken ben kuaforden cok gec ciktim, sacimi bile yaptirmadim.o arada hava kararmisti zaten, fotograflar yalan oldu.. 4 kisilik roman grubu tutmustuk, babamin da arabasi arizalandi onlar da gec geldi.. bi de kuzenlermn cocuklari masallah oyle yaramazlarmis ki.. :) masalar cafeye tasindi falan.. ama bak onlar a yok fotograflarda :))
diyecegim, iyi bir fotografci her seyi guzel gosterebilir ;)

ayakkabıları giymemek için zor tutuyorum şu an kendimi neyse ki kış mevsimi diye şimdilik evde giyip giyip bakıyorum :) bide bu sene çalıştığım şirkette tam 5 tane daha arkadaşımın düğünü var ama ben giymiycem ayakkabıları kararlıyım en son benim düğünüm olacak gerçekten haklısın fotoğrafçı konusunda ben bütün fotoğraflarına baktım cnm hepsinde tam bir pozitiflik hakimdi hiç olumsuz bir şeyler varmış gibi gelmedi bana kesin olacaktır benimkinde de böyle terslikler o zaman benim acilen kınaya profesyonel fotoğrafçı bulmam lazım nikah fotoğraflarımı da anlaşabilirsem yine yelda hanım çekecek bugün rahatsızmış haftasonuna randevulaştık belki kınayı da konuşurum kendisiyle çalışmalarını da getirecek haftasonu onlara da bakarım zaten en geç mart ayında bütün randevularım doluyor demişti inş güzel olur herşey ;)

ayakkabıları giymemek için zor tutuyorum şu an kendimi neyse ki kış mevsimi diye şimdilik evde giyip giyip bakıyorum :) bide bu sene çalıştığım şirkette tam 5 tane daha arkadaşımın düğünü var ama ben giymiycem ayakkabıları kararlıyım en son benim düğünüm olacak gerçekten haklısın fotoğrafçı konusunda ben bütün fotoğraflarına baktım cnm hepsinde tam bir pozitiflik hakimdi hiç olumsuz bir şeyler varmış gibi gelmedi bana kesin olacaktır benimkinde de böyle terslikler o zaman benim acilen kınaya profesyonel fotoğrafçı bulmam lazım nikah fotoğraflarımı da anlaşabilirsem yine yelda hanım çekecek bugün rahatsızmış haftasonuna randevulaştık belki kınayı da konuşurum kendisiyle çalışmalarını da getirecek haftasonu onlara da bakarım zaten en geç mart ayında bütün randevularım doluyor demişti inş güzel olur herşey ;)

ben fotoğrafçı olarak derya aydoğanı öneririm. bence çok hoş çalışmaları var, fiyatı da bence başarısına göre makul. onun kadar iyi çekmeyenler bile daha yüksek fiyat alıyorlar...

hadi bakalim canim, hayirlisi olsun. ben facebooktaki fotograf cekmecesi isimli fotografciyi da cok begeniyorum. Bi goz at istersen ;)

Son düzenleme:
Back