Başlıktan anladığınız gibi düğünüme son 92 gün =) Öyle heyecanlı bir süreç ki.. O "Ya yetişmezse" korkusu adamı bitirir. Yaptıklarımı ve yapacaklarımı ve de önerilerinizi almak için buradayım =) Fotoğrafçımı ayarladım başta bunu söyliyeyim. Öyle enerjik öyle kıpır kıpır bir kız ki =) Bir kaç senelik bir geçmişi var ama çekimlerini çooook beğendim.. Anlatırken bile heyecanlanıyorum..Umarım çekimden sonra da aynı heyecanla anlatıyor olurum... Mobilyalarım ve gelinliğim de hazır. Hepsinin resmini isteyen olursa atarım. maksat fikir olsun. Haftaya da çeyiz sermem var. Sıra geldi henüz yapamadıklarıma =( Ve asla yetişeceğine inanmadığım şeylere... Ennnn büyük derdim : Kuaför.. Bir kaç kuaför ile konuştum fakat rakamlar gerçekten korkunç... Neden gelin dendiğinde herşeyin fiyatı kat kat artıyor anlamıyorum... Her neyse... İzmir'de önerebileceğiniz kuaför varsa ismini yazabilirsiniz... Seve seve ararım... Kaftanımı da henğz ayarlamadım. Aslında nasıl bir şey istediğimi de bilmiyorum. Kına düğün bir arada olacağından saçlarımı nasıl yaptırsam, nasıl bir kaftan alsam vs.. bir sürü soru var kafamda ve çok geriliyorum.. Bir de yeni moda kınada artık sadece kına dağıtılmıyor... Sizce ne dağıtmalıyım...
Sizler ne alemdesiniz? Birbirimizle fikir alışverişi her daim iyidir...
Sizler ne alemdesiniz? Birbirimizle fikir alışverişi her daim iyidir...