Halk eğitime git bacım, millet gelse de kurs açsak diye millet bekliyor. Ankara'da halk oyunu kursu özel veya halk eğitimde de bulamazsan şurada bayıl git yani. Etme eyleme. En uyduruk yerler bile verirMerhaba herkese, 27 yaşındayım Ankarada yaşıyorum küçümseyenler olacaktır ama beni ciddi etkileyen bir konu… arkadaşlar ben düğünlerde oynayamıyorum….ve ailem çok oynak ders almak için çok uğraştım ama bulamadım kimseyi bana bu konuda ücreti karşılığı ders verecek gerçekten güzel oynayan kız arkadaşlarımın dönüşlerini bekliyorum eğitim almış olmanıza gerek yok
Ben böyle derdin ızdırabını irdelemek istiyorum
Ben böyle derdin ızdırabını irdelemek istiyorum biraz.
Umarım sizin de kibar olmak ve saygı üzerine dertleriniz vardır :)Ben böyle derdin ızdırabını irdelemek istiyorum biraz.
Çalıştığım için saatleri uymuyor maalesefHalk eğitime git bacım, millet gelse de kurs açsak diye millet bekliyor. Ankara'da halk oyunu kursu özel veya halk eğitimde de bulamazsan şurada bayıl git yani. Etme eyleme. En uyduruk yerler bile verir
dedi resmen milletle burada dalga geçen üye…Umarım sizin de kibar olmak ve saygı üzerine dertleriniz vardır :)
Ayy tamam en büyük sizin derdiniz yorum yapmayın lütfendedi resmen milletle burada dalga geçen üye…
Merhaba herkese, 27 yaşındayım Ankarada yaşıyorum küçümseyenler olacaktır ama beni ciddi etkileyen bir konu… arkadaşlar ben düğünlerde oynayamıyorum….ve ailem çok oynak ders almak için çok uğraştım ama bulamadım kimseyi bana bu konuda ücreti karşılığı ders verecek gerçekten güzel oynayan kız arkadaşlarımın dönüşlerini bekliyorum eğitim almış olmanıza gerek yok
Onlarca dans kursu var; sizin durumunuzda olup, düğünlerde oynamayı öğrenmek için kursa gidenler de var. Grup ders saatleri size uymuyorsa, dans hocasından bire bir ders almak için görüşme sağlayabilirsiniz.Çalıştığım için saatleri uymuyor maalesef
Olur evetDüğünde oynamanın eğitimi mi olur
Kalkıp ayaklarını sağ sol yaparken ellerini de şıklatıp üst-alt yapıyorlar işte:/
Samba, tango falan yapanlar varsa bilemem.
Yok öğrenemiyorlar bizim gibi oynak sülalede erkek kardeşim ve dayımın kendine has oynamaları varE ailenizden ucretsiz ders alin iste madem cok oynaklar
Bende hic beceremem zorla kaldirirlar falan 2 alkis yapar otururumYok öğrenemiyorlar bizim gibi oynak sülalede erkek kardeşim ve dayımın kendine has oynamaları var
Ankiyete falan varmı belki ondan kayanaklidir bende mesela çok oynayamam utangacliktan sizinde o tarz bişey olabilirMerhaba herkese, 27 yaşındayım Ankarada yaşıyorum küçümseyenler olacaktır ama beni ciddi etkileyen bir konu… arkadaşlar ben düğünlerde oynayamıyorum….ve ailem çok oynak ders almak için çok uğraştım ama bulamadım kimseyi bana bu konuda ücreti karşılığı ders verecek gerçekten güzel oynayan kız arkadaşlarımın dönüşlerini bekliyorum eğitim almış olmanıza gerek yok
İnanın o kadar önemli bir durum değil. Maksat eğlenmek zaten orda. Kimse dans gösterisi yapmaya gelmiyor. Sadece elini çırpanlar bile oluyor çünkü amaç eşlik etmekOlur evet
Yoksa tepınmeyi oynamak sanıp kendinizi rezil edersiniz
Halk oyunları egitimi almışları arastırmanızı öneririm, izlersiniz
Bunlar oynuyor işte
Biz tepınıyomuşuz dersınız
Yani umuyorum ki farkındalık olur...