- 17 Temmuz 2020
- 4
- 0
- 35
- Konu Sahibi Siirsevenbiri
Merhaba hanımlar, uzun zamandir forumu takip ediyorum araniza yeni katildim. Dügünüme 1 aydan az kaldi. Şu an yaşadıklarim dügün öncesi evlilik korkusu mu yoksa gerçekten köprüden önceki son cıkış mi emin değilim... 2 yıldır beraber 8 aydir nişanliyim. Brni cok sevdigine eminim, ben de onu çok seviyorum ama evlilik icin bu yeterli mi bilemiyorum. Kendisi mesleği gereği de gecmis yasantisi gereği de kuşkucu biri, zaman zaman kuskuculugu benim sınırlarimi zorluyor. Biraradayken iyiyiz cok dusuncelidir, birlikte güzel zaman geciririz ama uzaktayken konusamiyoruz. Fazlaca alıngan, kıskanç, her seyi kafaya takar, biraz gelenekselci ve malesef bir seye takildi mi alindi mi aramaz, yazmaz... etrafindakileri mutlu etmeyi, ferah bir yasam sunmayi sever, cömerttir, gezip yemeyi icmeyi sever, kötü aliskanligi yoktur.. ama bilemiyorum iyi taraflari mi agir basiyor yoksa saydigim huylari beni yildirir mi bilemiyorum... zor sartlarda calistigi ve şu an kismi depresyonda oldugu icin ozellikle korona zamani haftada 1 şiddetli kavga ettik sürekli ya ben ya o ayrilmak istedik.. şu sıralar aileyle ilgili seylere kafa rakmis durumda.. yok evlenince bensiz benim ailemin yanina gider misin, cocuklar olursa benim iznim az sen goturur musun, kendimize ev alirken senin annene ve bizimkilere de ev alalim... yani bilmiyorum evlenmeye yakin aileler degerleniyor mu beni mi sınıyor.. cunku yillardir aileden uzakta iyi birikim yapip alabilecekken almamis simdi bana diyor.. bugün nikah tarihi aldim, az önce konuşma arasinda aileyle ilgili güvenle.ilgili birtakim seyler söyledi sakayla karisik beni süyasinda aldatirken görmüs vs kafam allak bullak.. ayrilmak iatemiyorum yaşim 31 ve ciddi emek verdim.. ama bir yandan omür gecer mi diyorum.. müzik zevklerimiz, film zevklerimiz, siyasi goruslerimiz farkli.. kafamda deli sorular.. uzun oldu farkindayim fakat siz olsaydiniz ne yapardiniz farkli goruslere ihtiyacim var..