bende pek fazla gitmezdim düğünlere hoşlanmıyorum fazla annemde aynen öyle derdi kim gelecek. nişanımda o kadar kalabalıktı ki zaten sülale kalabalık olunca böyle kaygım hiç olmadı. fakat nişandan sonra nerde kimin düğünü varsa ben ordayımDüğün hazırlığı içerisinde olan arkadaşlar sizde de "ya düğünüme fazla gelen olmaz da salon yeteri kadar dolmazsa" diye nedensiz korku yaşadığınız oluyor mu arasıra?Tahminim birçok kişide oluyordur bu,düğünün ne kadar kalabalık olursa seni sevenin o kadar fazla olduğu anlamına geliyor.Fazla düğün ortamlarını sevmeyen biri olarak çok yakınlarım hariç düğünlere genelde gitmezdim zaten düğünden ziyade nikah yapmayı düşünüyordum şimdi nikahı daha erken bir tarihte yapmış bulunduğumuz için düğünümüz olacak.bizimkiler senin düğününe kim gelecek? derlerdi.Valla bunu şimdi merak etmiyo değilim :18:
bizde de akraba çok fazla bu yüzden salon dolsa da daha da büyük korkum hep büyüklerin katılıp gençlerin gelmemesi,hatta pist boş kalıyomuş oynayan döktüren sayısı az oluyomuş,işte ozaman düğün erkenden biter ışıkları kapatır gideriz heralde :18: yaa korkunç
yaa nie bu kadar düşünür olduk yaaayaa kınada orkestarmı tutsam yoksaa cdye müzikmi atsam bide kim ilgilenecek müzik işylee falann yaaa en iisi orkestra tutmm offfffff...kafayıı yedimm galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
siz ne kadar takıntı yapar hale gelmişsiniz herseyi oluruna bırakın yaa biraz rahatlayın.. allah yardımcınız olsun vallahi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?