Düğüne gelen sayısı az olur salon dolmazsa?Pist boş kalırsa :)

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
Düğün hazırlığı içerisinde olan arkadaşlar sizde de "ya düğünüme fazla gelen olmaz da salon yeteri kadar dolmazsa" diye nedensiz korku yaşadığınız oluyor mu arasıra?Tahminim birçok kişide oluyordur bu,düğünün ne kadar kalabalık olursa seni sevenin o kadar fazla olduğu anlamına geliyor.Fazla düğün ortamlarını sevmeyen biri olarak çok yakınlarım hariç düğünlere genelde gitmezdim zaten düğünden ziyade nikah yapmayı düşünüyordum şimdi nikahı daha erken bir tarihte yapmış bulunduğumuz için düğünümüz olacak.bizimkiler senin düğününe kim gelecek? derlerdi.Valla bunu şimdi merak etmiyo değilim :18:

bende pek fazla gitmezdim düğünlere hoşlanmıyorum fazla annemde aynen öyle derdi kim gelecek. nişanımda o kadar kalabalıktı ki zaten sülale kalabalık olunca böyle kaygım hiç olmadı. fakat nişandan sonra nerde kimin düğünü varsa ben ordayım başımdan geçtiği için midir bilmem de hoşuma gitmeye başladı sen gitmesen de annen gittiği için geliyorlar zaten sıkıntı yapmaya gerek yok

Daha evlilik yok gerçi bende ama yaş ilerledikçe bende düşünüyorum birde bizim pek akrabımızda yok eski mahalledende taşınınca herkesle irtibatı kestik en güzeli sade ve az olsun dersen nikah iyi ama ondada eğlenilmiyor düğünüm olmasını isterdim artık bedava otobüs kaldırıp herkesi götürmem lazım başka türlü salon dolmaz..

bu korkuyu abimin düğününde yaşamıştık.çünkü yengemin memleketinde de bir düğün olacaktı yani yalnız bizim taraf gelecekti bizim salona.annem baya tırsmıştı.ama Allahtan korktuğumuz gibi olmadı.komşuları falan da hep çağırın canım.bol bol davetiye sal etrafa.bir de sen gitmek durumunda değilsin ki düğünlere pek gnçler gitmez zaten ailen gitmeliydi ki onlar da sana gelsin.

bende düğüne kimse gelemezzz diee nikah yapıcam tarihide belli oldu zaten..şimdi ben kınayı düşünüyorum kınama sanki hiç genç kız olmycak kim tutacak kına tepsimi etraföda kim dönecek kim oynayacak ortalıkta diye düşünür oldum açıkcasıı bence kimse gelmiycekk yaa stres yapıyorumm ki hemde nee stress

bizde de akraba çok fazla bu yüzden salon dolsa da daha da büyük korkum hep büyüklerin katılıp gençlerin gelmemesi,hatta pist boş kalıyomuş oynayan döktüren sayısı az oluyomuş,işte ozaman düğün erkenden biter ışıkları kapatır gideriz heralde :18: yaa korkunç

yaa nie bu kadar düşünür olduk yaaa yaa kınada orkestarmı tutsam yoksaa cdye müzikmi atsam bide kim ilgilenecek müzik işylee falann yaaa en iisi orkestra tutmm offfffff...kafayıı yedimm galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benimde nişanım olcak çok korkuyorum ya ama kuzenlerime ve arkadaşlarıma dedm oynamıcaksanız gelmeyin

siz ne kadar takıntı yapar hale gelmişsiniz herseyi oluruna bırakın yaa biraz rahatlayın.. allah yardımcınız olsun vallahi:)

yaa nie bu kadar düşünür olduk yaaa yaa kınada orkestarmı tutsam yoksaa cdye müzikmi atsam bide kim ilgilenecek müzik işylee falann yaaa en iisi orkestra tutmm offfffff...kafayıı yedimm galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

orkestra daha coşturur gibi geliyo diğer türlü pek eğlenceli geçmeyebilir

aynı korkuyu bende kına gecem için yaşarım :18:
düğün yapmıcaz,nikah olucak ama kına gecemde ya kimse oynamazsa diye tırsıyorum :18:

Vallahi öyle, insan kendi başına gelmeden bilmiyor.
Bende evlenme arifesindeyim ve benimde böyle kaygılarım var.
İnşallah benim ve cümlemizin düğününe çok çok gelen olur arkadaşlar...

Bende nişanlıyım ve o kadar düşüncek şey varki ara ara bu benim de aklıma geliyor.
Düğün mekanı ve pisti baya bi büyük.
Biz bilerek büyük bi mekan istedik çünkü bizi tanıyan herkes düğününüz olduğunda bizi de çağırın diyolardı
Şimdi çağırıcaz ama inş hepsi gelir :)

Nerede çokluk orada... derler. İnanırım bu lafa.
Çok kalabalıktan hayatta hoşlanmam.
Kaldı ki sülalem de çok kalabalık.
Evlensem, ki pek zannetmiyorum , dıdısının dıdısının dıdısını çağırmaya niyetli değilim.
Eş dost akraba olsun az olsun öz olsun yeter modundayım...

bendede var o düşünce ya salona ilk çıkarken masalrın çoğunu boş görürsem tarzında... Ben pek sevmezdim düğünleri, ailemde pek gitmezz , nişanlımın da çok akrabası yok yaşadığımız yerde, salonu küçük tutttuk bakalım İnşallah hayal kırıklığına uğramayız insanın ister istemez morali bozulur, neyseki genç çok fazla var hepimiz de oynak olduğumuz için salon pek dolmasa da pisti baya bi doldururuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…