• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Dügüne dair farkli konseptler, muhtesen fikirler (Resimli)

evetichwill-world-wide-wedding-favorites-week-44.jpg

Istah acici degil mi ?
Pie-Pops-Anleitung-von-Our-Best-Bites-and-Pie-Bites.jpg

hepsi birbirinden güzel ama küçk nedimelerin olduğu resme bayıldıım pembiş pembiş nasıl güzel görünüyorlar öyle :16:

Bir çoğuna ba-yıl-dım :31:
İlham alınacak çok çok güzel şeyler var, görünce insan benimde böyle olsun,bundan istiyoruuuum yaa diye iç geçiriyoruz.:1:
Teşekkürler paylaşım için.:13:

ahh canım ne güzel hazırlamışsın ama bence bizim kültürümüze uzak
özellikle gelinin yanındaki aynı kıyafetli kızlar
çünkü bizim türkler kaprislidir :))
ortak bir kıyafet seçip de giydiremezsin :)

Biz düğünümüzde ALLAH nasip ederse farklı kolografi düşünüyoruz :) komedi dans üçlüsü gibi :)

Begenmenize sevindiiimm :)
Ben evlendigim icin bu dügün dernek islerini biraktim:)
Fikir almak isteyenler icin özel bi sayfaydi..

Türk kültürüne uzak bazi uygulamalar var evet ama degisik fikir
isteyenlerin aklinin kösesine dursun yeter, belli olmaz dimi ama :=)

ben şu gelin arkadaslarının aynı renk giymesine bayılıyorum ama bizim kızlar hayatta kabul etmezler :((

ayneeeennn ben yurtdisinda yasadigim icin böyle bazi degisik seylere sahit oldugumdan bizim kizlara (en yakin arkadaslarima) dügünümde hepiniz ayni elbise modelini giyin dedim hepsinin tepkisi aynen söyleydi: "aaaaaaaa ben hayattaaaaaaa herkesin giydigi bir elbiseyle dügününe gelemem
:12: " kokosluk var anacim bizde :9:

GAMZELIM emek vermissin cok güzel degisik seyler secmissin :16:

Son düzenleme:

ayneeeennn ben yurtdisinda yasadigim icin böyle bazi degisik seylere sahit oldugumdan bizim kizlara (en yakin arkadaslarima) dügünümde hepiniz ayni elbise modelini giyin dedim hepsinin tepkisi aynen söyleydi: "aaaaaaaa ben hayattaaaaaaa herkesin giydigi bir elbiseyle dügününe gelemem
:12: " kokosluk var anacim bizde :9:

GAMZELIM emek vermissin cok güzel degisik seyler secmissin :16:

aynenn yaa düğünden küs ayrılırlar vallahi :D hadi aynı elbiseyi giydin sacını niye aynı yaprıyosun diye diye :D

Back