E edanuru Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2012 78 16 98 Erzincan 2 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi edanuru #1 düğünümüze bir hafta kaldı ama biz ilk dans için slayt gösterisi için hala şarkılarımızı seçemedik yardım edin lütfen
düğünümüze bir hafta kaldı ama biz ilk dans için slayt gösterisi için hala şarkılarımızı seçemedik yardım edin lütfen
adaderenim Aşk artık 3 kişilik.. Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 2.984 2 106 2 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi edanuru #2 biz eşimin çocukluktan bu zamana kadar Barış Manço-güle güle oğlum benim bebekliğimden bu zamana kadar Kayahan -Ninni veeee ikimizin söz askerlik nişan ve nikah resmlerinn olduğu kısmada enbe orkestrası- hiç gitmesin
biz eşimin çocukluktan bu zamana kadar Barış Manço-güle güle oğlum benim bebekliğimden bu zamana kadar Kayahan -Ninni veeee ikimizin söz askerlik nişan ve nikah resmlerinn olduğu kısmada enbe orkestrası- hiç gitmesin
TheTudors Biraz pamuk biraz un =) Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 4.831 713 363 2 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi edanuru #3 ALLAH güzel bir düğün nasip etsın canım..