• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne bir ay kala plum88 in çeyizleriiiiii !!!!

tuğçemmm güle güle kullan canım.....bu aradabulasık makinemiz aynıs anırım...arçelik 3 program mı kuzum?:26:

tuğçemmm güle güle kullan canım.....bu aradabulasık makinemiz aynıs anırım...arçelik 3 program mı kuzum?:26:

yaaa nasıl memnun musun cnm :26: 4 programlı bnmki Modelin adı 6242 HIT inox

Buarada bunlarda buzdolabım fırınım ve ocağım :16: Kullananlar varsa yorum alırsam süper olur :52:

Eklentiler

• $tr_RT59QBPN1-XTR_004_Front_gray.webp
    $tr_RT59QBPN1-XTR_004_Front_gray.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $ww.webp
    $ww.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 73
  • $wwww.webp
    $wwww.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 69
yaaa nasıl memnun musun cnm :26: 4 programlı bnmki Modelin adı 6242 HIT inox

Buarada bunlarda buzdolabım fırınım ve ocağım :16: Kullananlar varsa yorum alırsam süper olur :52:

ben cok memnunum kuzum...benimkide seninkisinin 3 programlısı....hayırlı olsun tekrar...:16:

güzel günlerde kullan çeyizlerini çok güzel şeyle almışsın tuğçecim:16::nazar:

Aahhh canlarım beğenmenize çok sevindim :16: Elimden geldiği kadarıyla araştırıp çingene pazarlığı yapıp :33: almaya çalıştım hepsini :27: Tanımadığım satış temsilcilerine personel indirimi mi kullandırtmadım kargo parası vermemek için arkadaştan araba bulup mu taşıtmadım :9: İnsan herşeyin en iyisini istiyo evlenirken ama elden geldiği kadar işte :31: Allah ım sağlık sıhhat çalışma gücü versinde eşyaymış çeyizmiş hepsi oluyo :69:

hepsi de çok güzeller, mutlulukla kullanırsın inşallah :34: benim de kırmızı tencere- tava takımın çok hoşuma gittiiiii, hani şu makarna tenceresi falan olan. onun markası ne canım?

hepsi de çok güzeller, mutlulukla kullanırsın inşallah :34: benim de kırmızı tencere- tava takımın çok hoşuma gittiiiii, hani şu makarna tenceresi falan olan. onun markası ne canım?

Canım onlar pensofal diye bi marka haikiki seramik ve çok sağlıklı hepsi ithal yurt dışından geliyo Ben bi şekilde buldum aldım :27:
Türkiyede güral porselenin sitesinde bulabilirsin ama çok pahalıya satıyolar :53:

Pensofal Dünya Markaları

Burda indirim de var benimkilerden

http://www.altincicadde.com/kampanya/pensofal-19625

Son düzenleme:
çeyizciklerin çok güzel canım.. darısı 2014 gelinlerinin başına :1: ben de büyük ihtimal bir ay kala hazır olacağım kararsızlıktan, daha güzelini bulurum belki demekten hiçbir şey alamıyorum ben ya :18:

Canım onlar pensofal diye bi marka haikiki seramik ve çok sağlıklı hepsi ithal yurt dışından geliyo Ben bi şekilde buldum aldım :27:
Türkiyede güral porselenin sitesinde bulabilirsin ama çok pahalıya satıyolar :53:

Pensofal Dünya Markaları

Burda indirim de var benimkilerden

http://www.altincicadde.com/kampanya/pensofal-19625

sırf makarna tenceresi bile 100 lira:53: peki sen nasıl adın canım? yurt dışından falan mı getirttin yoksa buralardan mı buldun? bi de aynı fiyata mı aldın acaba ?

çeyizciklerin çok güzel canım.. darısı 2014 gelinlerinin başına :1: ben de büyük ihtimal bir ay kala hazır olacağım kararsızlıktan, daha güzelini bulurum belki demekten hiçbir şey alamıyorum ben ya :18:

Cnm tşkler merak etme süren daraldıkça beğenmesende alıyosun :27: Şimdilik sana para biriktirmeni tavsiye ederim Önceden alıp sonra daha güzelini görüp pişman olacağına para biriktir. Bide mesela bizim ev çok küçük alıp alıp doldurdum odamda heryer kutu kutu poşet poşet :37:

canım topiğin hayırlı olsun,

sen de romance serisinin hem yemek hem kahvaltı takımını almışsın benim gibi :16:

ve rose model kahve fincanlarımız da aynı :9:

hepsi çok güzel, huzurla sağlıkla kullanın inşallh :16:

canım topiğin hayırlı olsun,

sen de romance serisinin hem yemek hem kahvaltı takımını almışsın benim gibi :16:

ve rose model kahve fincanlarımız da aynı :9:

hepsi çok güzel, huzurla sağlıkla kullanın inşallh :16:

Amiiiinnn :16:
yaaaa zevklerimiz aynı demekki cnm :46: Walla açıkçası son bir yıldır tırım tırım çeyiz araştırıyorum en güzel kahvaltı takımı romance kesinlikle Heee bide bernardonun butterfly serisi var ona da bitmiştim ama onunda yumurtalığı fln yoktu Gelicek gelicek deyip 1 buçuk ay oyaladılar beni bende romance a karar verdim

Back
X