düğüne adım adım

fdfdfd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
51
0
0
Ankara
kızlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama evlenirken eşyaları nasıl alıyorsunuz..
yanı kız tarafı neler alıyor erkek tarafı neler alıyor:44:

eşyalarını daha yeni almış bir nişanlı olarak;

yatak odası takımını komple ben aldım

nişanlım da geri kalanları.... (oturma grubu yemek odası mutfak masası sandalyeleri calısma odası için masa kütüphane köşe koltuk ve diğer ıvır zıvırlar)

beyaz esya olarak da ben fırın, ocak ve davlumbaz alıcam, geri kalanları nişanlım

ama bence bu konudaki kız tarafı erkek tarafı muhabbetinin artık kalkması lazım

bana göre kimde varsa o daha cok yardımcı olur ve ortaklasa alınabilir...

iki tarafında durumu iyise adetleri uygulamak isteyen uygular....

Son düzenleme:
valla biz kafamıza göre alıyoruz. şartlar kime al derse tabi nişanlımla alıyoruz, aileler pek karışmadı şimdiye kadar seçim konusunda da maddi konuda da. ihtiyacımız olmadığı için.

bende yatak odamı ve beyaz eşya olarak da buzdolabı ve fırın alırım gerisini nişanlıma bırakırım dedim ama yani bilmiyorum siz nasıl yaptınız diye bi sorim dedim

Bizde yatak odası ve mutfak komple kıza ait aspiratör haricinde o daha sonrada alınabilir bence
Beyaz eşyada çamaşır mak. bulaşık mak. fırın mikrodalga kıza ait sadece şofben ve buzdolabı erkeğin
Televizyon erkegin yemek odası salon ve oturma odasıda erkege ait

Bencede artık kalkması lazım çok saçma ya

bende yatak odamı ve beyaz eşya olarak da buzdolabı ve fırın alırım gerisini nişanlıma bırakırım dedim ama yani bilmiyorum siz nasıl yaptınız diye bi sorim dedim

öyle dediysen geçmiş olsun :)
bende senin gibi demiştim yatak odasını bizimkiler alır e bide mutfak ıvır zıvırları komple halılar
beyaz eşyayı sen al taksitle, annenler de salonu alsınlar demiştim
hatta bak onlar almayacaksa ozaman bizimkilerde almaz, kredi çekersin alırız evlenince öderiz demiştim
ama ben demiş ben dinlemişim :))))
eşya vs. sürecinde ne kayınvalidem lütfedip aradı sordu, ne yapılcak ne edilcek diye
ne de biz
babam asla aramaz zaten olduktan sonra fazla fazla alır
neyse ben o dediklerimi aldım tek tek :)
ve öğrendim ki kalanların hepsini nişanlım almış, ailesi yardım etmemiş
üstelik durumları da var, tamam nişanlımın da durumu var ama anne babanın da durumu olduktan sonra görevidir bence.
hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…