• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dügüne 2 ay kala yuzugu atmak istiyorum

MinikCitlembik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
67
7
3
2 ay sonra dugunum var nisanlimdan sogumak uzereyim annesinin yonlendirmesine agzina cok bakiyor.ve bundan cok rahatsizim
Evlenip mutsuz olmaktan korkuyorum

Nişan da hersey patlak verdi zaten dayisinin taktigi ceyrek altini istemesi koltuk takiminin 2.el olarak almak istemesi ( koltuk takimini sifir aldik cok sukur)
sustum ama evlenip mutsuz olmaktam korkuyorum

Allah yarinini dusuneni sevmez ama maddi sıkıntı cekmekten korkuyorum zaman yaklastikca bu durum artti ve seytan diyor ki at yuzugu kafasina

2 ay sonra dugunum var nisanlimdan sogumak uzereyim annesinin yonlendirmesine agzina cok bakiyor.ve bundan cok rahatsizim

Nişan da hersey patlak verdi zaten dayisinin taktigi ceyrek altini istemesi koltuk takiminin 2.el olarak almak istemesi ( koltuk takimini sifir aldik cok sukur)

Allah yarinini dusuneni sevmez ama maddi sıkıntı cekmekten korkuyorum zaman yaklastikca bu durum artti ve seytan diyor ki at yuzugu kafasina

Dayısı taktığı çeyreği niye istedi? Hadi diyelim o istedi bunlar diyemediler mi ya Ne kadar ayıp olur mu öyle şey saçmalama falan diye. Bunlar düğünden sonra takıları da isterler o zaman. 2. El koltuk takımını kim mi önerdi? Yeni eve bi koltuk takımı alamıyorsa diyecek bi söz bulamıyorum. Nişanlın ne iş yapıyor? Sen çalışıyor Musun? Taksitleri borçları düğünden sonra takı ile ödeyeceğiz diye isteyebilirler takılanları

Canım yol yakınken (2 ay bile kalmış olsa da yakın) evlendikten sonra çok çok zor olur . Böyle garip bi adamla bir ömür mü geçireceksin iyi düşün yol yakınken görmen iyi olmuş

Arkadaşım ve nişanlısı düğünden önce eşya beğenmeye gitmişler mağazaya, beğenmişler de. Oğlan sonra tekrar gidip teşhir ürünleri almış daha ucuz diye. Ve kız şu an pişman çok cimriymiş değişik huyları çıktı keşke evlenmeseydim aslında o eşya olayında belliymiş herşey diyor. O yüzden iyi düşünmek lazım evlenince kimse düzelmez...

Ben olsam dugunu simdilik iptal eder, nisanliligi uzatirdim. Ayrilin demiyorum, ama belli ki sevgilinizi ve ailesini tam taniyamamissiniz. Burada surekli acilan (1) maddi konularda anlasamama (2) damadin anneciligi (3) hayat beklentilerinin uyusmamasi durumlari sizde simdiden ortaya cikmaya baslamis gibi.

Allah yarınını düşüneni niye sevmesin ay o nerden çıkmış

eğer maddi durumu iyiyse ve buna rağmen yeni evlenecek bir adam ikinci el almak istiyorsa orda bir sıkıntı olduğu belli bence . nasıl başlarsa öyle gider . benim babamda öyle ve hala çok çekiyoruz bu huyundan . buzdolabı mı bozuldu hemen ikinci el almaya kalkar. tv mi bozuldu hemen ikinci el almaya kalkar ... gibi gibi . bir zaman sonra insan psikolojik olarak çok yıpranıyor ,sinir hastası oluyosun . birde takılan çeyrek altının nesini hatıra diye saklayacak mış,insan utanır istemeye . şahsen benim hiç hoşuma gitmedi bu tavırlar, evlenmeden böyleyse evlenince değişecek felan sanma . ona göre evet bu şekilde bu huyuyla kabulüm dersen evlen ama evlenince düzelir değişir diye düşünerek evlenme kimsenin huyu sonradan değişmiyor .

Back