gelinlikle gidilir tatlım. ama sana kalmış bişey. bana kalırsa o günün büyüsünü bozma derim. gelinliği zamanında çıkarmalısın yani. ben gelinlikle gitmiştim.
Biz de kutlamak için dışarı çıkmıştık düğünden sonra gelinlikle gitmiştim ben de. Millet alkışlamıştı falan içeri girerken. Süper zevkli oluyor kendini bi değişik hissediyorsun. Mutlaka ama mutlaka gelinlikle git
bende nıkahtan hemen sonra ucakla mardıne evıme geldım ankaradan ..esıme resmen yalvardım gelınlık ustumde kalsın hava alanındayken eve gıdınce sen cıkar dıye.. ama herkesın senı oyle gormesıne dayanamam deyıp kabul etmedı... :97:etseydı bızım ıcın bır anı olarak kalacaktı.. bır havaalanında kac bayan gelınlıkle dolanır kı dımı.. kesınlıkle sutunde kalmalı.. o sekılde resımler cekılmelı yarın evlatlarına anlatmalı ve gostermelısın ..
Gelinlikle gitmelisin tabiki. Gerçekten harika oluyor. Kendini müthiş hissediyorsun. 3 sene öncesine döndüm, hey gidi günler... Ben de gelinlikle gitmiştim yemeğe, şahane bir gündü Zaten o gün senin günün, gelinliğinin tadını çıkarmalısın.