- Konu Sahibi salemwitch
-
Selam arkadaşlar,
Ben düğün fotoğraflarımı hiç beğenmedim açıkçası... düğün günü biraz aceleye geldiği için güzel olmadı ve baktıkça çok üzülüyorum
Acaba tekrar bi çekim yaptırsak çok garip karşılanır mı? siz ne dersiniz? böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
Bir de İstanbul Anadolu yakası'nda tavsiye edebileceğiniz kaliteli ama çok uçuk fiyatı olmayan bir fotoğrafçı önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden....
arkadaşım eger durumun musaıtse bence tekrar yaptr ömür boyu fotograflara bakıp şıkayet etmektense bıkere daha dene sansını ıcıne sınsın eger bıldıgım bı arkadasım var fotografçı ekıple çalısıyor kocaelide oturuuyor ama cekımler ıcın ıstanbulada gelebılıyorlar ıstersen bı görüşün
Ya zaten 10 poz fotoğrafım var ve hepsi birbirinin aynısı mekan da aynı fotoğraflar bulanık((( eşim tekrar çekim yaptırabileceğimizi söyledi ama fiyat konusu da önemli tabii...
Merhaba artık düğünden sonra fotoğraf çektirmek çok popüler :) Bende fotoğrafçılığa yeni başlıyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum,eğer kabul isterseniz sizin için ücretsiz bir çekim gerçekleştirebilim :)
Selam arkadaşlar,
Ben düğün fotoğraflarımı hiç beğenmedim açıkçası... düğün günü biraz aceleye geldiği için güzel olmadı ve baktıkça çok üzülüyorum
Acaba tekrar bi çekim yaptırsak çok garip karşılanır mı? siz ne dersiniz? böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?
Bir de İstanbul Anadolu yakası'nda tavsiye edebileceğiniz kaliteli ama çok uçuk fiyatı olmayan bir fotoğrafçı önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden....
arkadaşım eger durumun musaıtse bence tekrar yaptr ömür boyu fotograflara bakıp şıkayet etmektense bıkere daha dene sansını ıcıne sınsın eger bıldıgım bı arkadasım var fotografçı ekıple çalısıyor kocaelide oturuuyor ama cekımler ıcın ıstanbulada gelebılıyorlar ıstersen bı görüşün
Ben yaptırdım.Hiç sıcak bakmıyordum aslında,Fotoğrafçının tavsiyesi ile düğün günü dışında yaptırdık çekimi...
Çok rahattık,hiç stres yok,gelinliğim kirlenir mi endişesi yok.
İzmit'i baştan başa dolandık : ))) İnsan o kadar yorulacağını düşünmüyor ama çok yoruluyorsunuz,ben tüm gün paketi almıştım.Çekim sonunda geberiyordum.O yorgunlukla asla düğüne gidemezdim.
Kesinlikle herkese tavsiye ederim.Aslında başlarda o günün heyecanını yansıtmalı diyordum ama o gün stres içinde oluyorsunuz ne heyecanı...Sonrasında aşk dolu bakışlarla bakıyorsunuz birbirinize rahat rahat.
Fotoğrafçıma iyi ki önerini dinledik deyip durmuştum... : ))))
mrb izmitte çektirmişiniz resimleri bende günlerdir izmitte iyi bir düğün fotografçısı ve mekanları arayışındayım rica edsem bu konuda bilgi verirmisiniz.seka yı istemiorm nişanım orda çekildi.
Merhaba arkadaşım;
Ben de çekim yaptıran bir arkadaşım sayesinde bulmuştum fotoğrafçımı.Biz Meryem Türkmen'le çalışmıştık.Face de sayfası da var.İnternete yazarsanız çıkar ve ya özelden iletişim bilgilerini verebilirim.
Sekayı istemiyorum deyince aklıma geldi,herkes Seka Parkta çekim yaptığı için orada çekim yapmıyorum demişti. : )Tren garı falan var ama orada da herkes çekim yapıyor.İzmitte de çektiği yerler varmış ama biz Sapanca tarafında çektirmiştik o nedenle neresi olduğunu bilmiyorum malesef.
Tarzı İzmitte ki fotoğrafçılardan çok farklı,çok güzel,fotoğraflarımıza herkes bayıldı.İnsan öyle bir günde kendisini kasacak değil,rahatlatacak birisini arıyor,çok gülüp,eğlenmiştik çekimde : )Karnımızı doyurmamızdan,bozulan makyajımı yapmaya kadar herşeyle ilgilenmişti...
Umarım yardımcı olmuştur yorumum,size de hayırlı uğurlu olsun inşallah.Mutluluklar dilerim : )
verdiğin bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim.çok faydalı oldu.kendim araştırmaktan yoruldum birilerinden memnuniyetler ve fikirler duymak daha iyi oluyor.teşekkürederim iyi dileklerin için de.sizede mutlulukla dilerim:)[/QU
Çok teşekkür ederim,yardımcı olabildiysem ne mutlu:)
Selam arkadaşlar,
mrb izmitte çektirmişiniz resimleri bende günlerdir izmitte iyi bir düğün fotografçısı ve mekanları arayışındayım rica edsem bu konuda bilgi verirmisiniz.seka yı istemiorm nişanım orda çekildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?