Düğünden sonra fotoğraf çekimi yaptıran var mı kızlar?

salemwitch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
155
1
118
İstanbul
Selam arkadaşlar,

Ben düğün fotoğraflarımı hiç beğenmedim açıkçası... düğün günü biraz aceleye geldiği için güzel olmadı ve baktıkça çok üzülüyorum

Acaba tekrar bi çekim yaptırsak çok garip karşılanır mı? siz ne dersiniz? böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?

Bir de İstanbul Anadolu yakası'nda tavsiye edebileceğiniz kaliteli ama çok uçuk fiyatı olmayan bir fotoğrafçı önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden....

arkadaşım eger durumun musaıtse bence tekrar yaptr ömür boyu fotograflara bakıp şıkayet etmektense bıkere daha dene sansını ıcıne sınsın eger bıldıgım bı arkadasım var fotografçı ekıple çalısıyor kocaelide oturuuyor ama cekımler ıcın ıstanbulada gelebılıyorlar ıstersen bı görüşün

Ya zaten 10 poz fotoğrafım var ve hepsi birbirinin aynısı mekan da aynı fotoğraflar bulanık((( eşim tekrar çekim yaptırabileceğimizi söyledi ama fiyat konusu da önemli tabii...

Ya zaten 10 poz fotoğrafım var ve hepsi birbirinin aynısı mekan da aynı fotoğraflar bulanık((( eşim tekrar çekim yaptırabileceğimizi söyledi ama fiyat konusu da önemli tabii...

dediğim gibi bırcok fotografcıya göre guzel çekım yapar ve fotograf basına degıl saatlık cekım yapar buda daha cok fotograf az para demek :) istersen görüştüreyim sitesini vereyim bak cekılen fotograflara

Canım biz neredeyse 1 yıl sonra çektirdik hem de geçenlerde:))) her zaman olduğu gibi düğün günümde de aksilikler beni buldu. dış çekim diye yanıp tutuşmama rağmen düğün günü yağmur başladı stüdyo çekimi yapalım dedi hatta yaptı fotoğrafçı ama beğenmedim içime sinmedi. ben beğenmeyince fotoğrafçı istediğimiz tarihte ücretsiz dış çekim yapıcağına söz verdi, biz de 2 hafta önce giyindik süslendik ve çektirdik, çok da güzel oldu bayıldımmm şimdi albümümü bekliyorum

Ay çok sağolun arkadaşlar vallahi içime su serptiniz:))) şimdi fotoğrafçı arayışındayım...eğer tavsiyeniz varsa özel mesajdan yazabilirseniz çok sevinirim:)

bu sıtenın lınkı gırın bakın fotograflara eger akllınıza yatarsa bana ulaşın ben numarasını veryım yardımcıda olurlar benım sayemde ****** mesaj gonderemedıgım ıcın burdan lınk atıyorm hemen bakın yoksa sıte tarafından sılınebılır

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba artık düğünden sonra fotoğraf çektirmek çok popüler :) Bende fotoğrafçılığa yeni başlıyorum ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum,eğer kabul isterseniz sizin için ücretsiz bir çekim gerçekleştirebilim :)

mehabalar ,

düğün telaşından uzak bi çekim oldukça rahat olacaktır
ben de fotoğrafçıyım, düğün , doğum ve katalog fotoğrafları çekiyorum. her yere gidiyorum ama anadolu yakasında yaşıyorum :) dilerseniz görüşebiliriz. link veremediğim ve özelden mesaj yazamadığım için size örnek fotolar gönderemiyorum. ama bana özel mesaj ile mail adresnizi gönderirseniz, fotoğraf örneklerimi, fiyatlar ve anadolu yakasında uygun fiyatlı mekanlar için bilgi verebilirim

hayırlı olsun

Dugunden sonra fotograf cekiminden benim dugun fotografcim bahsetmisti hatta bir adi vardi o isin ama hatirlayamiyorum yurtdisinda cok yapiliyormus hatta daha rahat olunuyor stres olmadan yok sacim bozuldu yok gelinligim kirlendi vs gibi endiseler olmuyor daha rahat poz veriliyor demisti. Eger hala ihtiyacin varsa onerebilirim ankarada ama istanbula gelir buyuk ihtimal cunku cok cikiyordu sehirdisina tabii ilgilenirsen kendin de telefonda sorarsin. Ozelden de bana ulasabilirsin

Ben yaptırdım.Hiç sıcak bakmıyordum aslında,Fotoğrafçının tavsiyesi ile düğün günü dışında yaptırdık çekimi...
Çok rahattık,hiç stres yok,gelinliğim kirlenir mi endişesi yok.
İzmit'i baştan başa dolandık : ))) İnsan o kadar yorulacağını düşünmüyor ama çok yoruluyorsunuz,ben tüm gün paketi almıştım.Çekim sonunda geberiyordum.O yorgunlukla asla düğüne gidemezdim.
Kesinlikle herkese tavsiye ederim.Aslında başlarda o günün heyecanını yansıtmalı diyordum ama o gün stres içinde oluyorsunuz ne heyecanı...Sonrasında aşk dolu bakışlarla bakıyorsunuz birbirinize rahat rahat.
Fotoğrafçıma iyi ki önerini dinledik deyip durmuştum... : ))))

Arkadaşım aynı dert bende de var 10. yılımız bekliyorum 1.5 yıl kaldı. Abdulkadir Çokgörmez var tavsiye ederim bir bak derim sayfasını falan bulursun sosyal medya da. Düğün günü gergin olunca öyle kötü sonuçlar çıkabiliyor maalesef...

mrb izmitte çektirmişiniz resimleri bende günlerdir izmitte iyi bir düğün fotografçısı ve mekanları arayışındayım rica edsem bu konuda bilgi verirmisiniz.seka yı istemiorm nişanım orda çekildi.

mrb izmitte çektirmişiniz resimleri bende günlerdir izmitte iyi bir düğün fotografçısı ve mekanları arayışındayım rica edsem bu konuda bilgi verirmisiniz.seka yı istemiorm nişanım orda çekildi.

Merhaba arkadaşım;
Ben de çekim yaptıran bir arkadaşım sayesinde bulmuştum fotoğrafçımı.Biz Meryem Türkmen'le çalışmıştık.Face de sayfası da var.İnternete yazarsanız çıkar ve ya özelden iletişim bilgilerini verebilirim.
Sekayı istemiyorum deyince aklıma geldi,herkes Seka Parkta çekim yaptığı için orada çekim yapmıyorum demişti. : )Tren garı falan var ama orada da herkes çekim yapıyor.İzmitte de çektiği yerler varmış ama biz Sapanca tarafında çektirmiştik o nedenle neresi olduğunu bilmiyorum malesef.
Tarzı İzmitte ki fotoğrafçılardan çok farklı,çok güzel,fotoğraflarımıza herkes bayıldı.İnsan öyle bir günde kendisini kasacak değil,rahatlatacak birisini arıyor,çok gülüp,eğlenmiştik çekimde : )Karnımızı doyurmamızdan,bozulan makyajımı yapmaya kadar herşeyle ilgilenmişti...
Umarım yardımcı olmuştur yorumum,size de hayırlı uğurlu olsun inşallah.Mutluluklar dilerim : )

verdiğin bilgiler için gerçekten çok teşekkür ederim.çok faydalı oldu.kendim araştırmaktan yoruldum birilerinden memnuniyetler ve fikirler duymak daha iyi oluyor.teşekkürederim iyi dileklerin için de.sizede mutlulukla dilerim:)

Merhaba,
Seneler sonra bile baktıkça o günlere geri döneceğiniz kareler için, o büyük günde fotoğraf makinesini hangi ellere emanet ettiğiniz çok önemli. Bütçenize uygun olacağımızı düşünüyorum, en güzel karelerdebuluşmak dileğiyle...

izmit düğün günü çekimi için oldukça elverişli bir şehir, çünkü çekim yapılacak yerler arasındaki mesafe az. eğer araya girip saygısızlık yapmış olmazsam, photo via gözde'yi tavsiye edebilirim, facebookta aratırsan sayfası çıkar. kuzenim tüm gün çekim yaptırdı ve hem fiyattan hem sonuçtan çok memnun kaldı.

ben de bir fotoğrafçı olarak, her ne kadar düğün çekimleri yapmasam da, düğün sonrası fotoğraf çekimini daha mantıklı ve eğlenceli buluyorum. hem daha çok vakit ayrılıyor, hem daha rahat olunuyor ve konsept fotoğraflar çekilebiliyor.

ayrıca melinda arkadaşım, bahsettiğin konsept, trash the dress. gerçekten eğlenceli :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…