Hayır bilezikler takılar bende kalacak sadece altınlarBilezik, takı seti gibi ziynetler de dahil mi?
Ne yaptınız düğününüz olmuştur? Merak ettim sizi.Temmuzun 16'sında düğünüm var, ama kafam karışık düğünde takılan altınları kv alacakmış. Bende nişanlıma normalde gelin damada kalır dedim. onlar yıllardır kendileri ödüyor götürüyor onların hakkı sonra yine konuşuruz bu konuyu ben onlarla bu Konuyla ilgili kavga etsem bile onlar yine bildiğini yapar dedi. Bu arada herşeyim dört dörtlük oldu kp ev aldı eşyalarımızı gidip istanbuldan beğendik, sağolsunlar hiç bir borca girmedik benim ailemde beyaz eşyaları ve yatak odasını aldı. Kv sürekli çeyizlik eşya kıyafet aldı verdi bana hiç eli boş göndermedi. O yüzden fazlada birşey diyemedim. Sizce bu durumda ne yapmalıyım.?
Haklisiniz yorumunuz icin tesekkur ederim sonra esime bile boyle dedime pisman oldum zaten sonucta ev alip verdiler bana onlarin hakki diye dusundumbenim düğünümde beyaz eşya + yatak odası ve tüm elektrikli eşya ve çeyizi ailem aldı. eşimde kredi çekerek salon+perde+halı aldı. ama benim ailem bana bizim tarafımızdan takılanları bana verirken, kayınvalidem kendisi aldı. zaten nişanda da hiçbişi takmamıştı. düğünde 3 bilezik taktı 15 gramdan.
borçsuz evlenmek, ev sahibi olmak inanılmaz bişi kesinlikle kıymetini bilin. onlar kendi tarafının taktıklarını alsın. sizin tarafınızın taktığınıda ailenizle karar verin.
Canim geriye ne kaldi bilezikler tskilar sendeymis. Hiiic problem etme ver gitsin mutlulugn herseyden onemli :) boyle seyler unutulmuyor hic yaptiginda yapmadigindaHayır bilezikler takılar bende kalacak sadece altınlar
Takilar derken dugunden once bana takilan set vardi onu kasettim altinlar onlarda kaldi bende sorun yapmadim fazla burda bu konuyu actiktan sonra yorumlarıniz icin tesekkur ederimCanim geriye ne kaldi bilezikler tskilar sendeymis. Hiiic problem etme ver gitsin mutlulugn herseyden onemli :) boyle seyler unutulmuyor hic yaptiginda yapmadiginda
Anladim cnm ben yanls anlamisim. Dugundekibilezikler de sende sandmTakilar derken dugunden once bana takilan set vardi onu kasettim altinlar onlarda kaldi bende sorun yapmadim fazla burda bu konuyu actiktan sonra yorumlarıniz icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?