• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğündeki takılar

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
Temmuzun 16'sında düğünüm var, ama kafam karışık düğünde takılan altınları kv alacakmış. Bende nişanlıma normalde gelin damada kalır dedim. onlar yıllardır kendileri ödüyor götürüyor onların hakkı sonra yine konuşuruz bu konuyu ben onlarla bu Konuyla ilgili kavga etsem bile onlar yine bildiğini yapar dedi. Bu arada herşeyim dört dörtlük oldu kp ev aldı eşyalarımızı gidip istanbuldan beğendik, sağolsunlar hiç bir borca girmedik benim ailemde beyaz eşyaları ve yatak odasını aldı. Kv sürekli çeyizlik eşya kıyafet aldı verdi bana hiç eli boş göndermedi. O yüzden fazlada birşey diyemedim. Sizce bu durumda ne yapmalıyım.?

O zaman bırak alsınlar herşeyimi yapmışlar bilezikleri de sende kalicakmis sorun etme bence

Sonuçta masraf yapmışlar ben olsam istiyorlarsa birşey demezdim. Sonuçta sana da ziynet olarak kullanabilecegin takılar kalmış olacak. He şunu yapabilirsin, eğer ki senin ailen de düğün için masraf yaptıysa bizim tarafın takılarını da benim ailem alacak dersin.

O zaman ıkı taraf da kendı hakkını almalı. Dugun esnasında sızın taraftan altın para takanlar annenıze , onların taraftan takanlar da kayınvalıdenıze versın. Ziynetler sıze kalıyor ve de yardımcı oldular dıye dıyorum yoksa karşıyım alınmasına.

Düğünde takılanlar gelin damadın kısmetidir. Evlenen yardım etmek destek olmak için takı takılır.
Nişanlını ikna et takılar sızde kalsın.sizin de ıhtıyacınız olacak yenı evlenıyorsunuz.

benim düğünümde beyaz eşya + yatak odası ve tüm elektrikli eşya ve çeyizi ailem aldı. eşimde kredi çekerek salon+perde+halı aldı. ama benim ailem bana bizim tarafımızdan takılanları bana verirken, kayınvalidem kendisi aldı. zaten nişanda da hiçbişi takmamıştı. düğünde 3 bilezik taktı 15 gramdan.
borçsuz evlenmek, ev sahibi olmak inanılmaz bişi kesinlikle kıymetini bilin. onlar kendi tarafının taktıklarını alsın. sizin tarafınızın taktığınıda ailenizle karar verin.

Herşeyini yaptıkları için almaları çok normal. Onlarda borçlarını felan kapatırlar. Yani genelde böyle yapıyo herkes . Size has bi durum değil

Temmuzun 16'sında düğünüm var, ama kafam karışık düğünde takılan altınları kv alacakmış. Bende nişanlıma normalde gelin damada kalır dedim. onlar yıllardır kendileri ödüyor götürüyor onların hakkı sonra yine konuşuruz bu konuyu ben onlarla bu Konuyla ilgili kavga etsem bile onlar yine bildiğini yapar dedi. Bu arada herşeyim dört dörtlük oldu kp ev aldı eşyalarımızı gidip istanbuldan beğendik, sağolsunlar hiç bir borca girmedik benim ailemde beyaz eşyaları ve yatak odasını aldı. Kv sürekli çeyizlik eşya kıyafet aldı verdi bana hiç eli boş göndermedi. O yüzden fazlada birşey diyemedim. Sizce bu durumda ne yapmalıyım.?
Ne yaptınız düğününüz olmuştur? Merak ettim sizi.

Bunda büyütecek birşey yok tabi alsınlar.bir 'taki için ara bozmayın.size ne güzel değer vermiş herseyinizi almışlar. Takılmayın böyle şeylere bir ömür boyu mutluluklar

benim düğünümde beyaz eşya + yatak odası ve tüm elektrikli eşya ve çeyizi ailem aldı. eşimde kredi çekerek salon+perde+halı aldı. ama benim ailem bana bizim tarafımızdan takılanları bana verirken, kayınvalidem kendisi aldı. zaten nişanda da hiçbişi takmamıştı. düğünde 3 bilezik taktı 15 gramdan.
borçsuz evlenmek, ev sahibi olmak inanılmaz bişi kesinlikle kıymetini bilin. onlar kendi tarafının taktıklarını alsın. sizin tarafınızın taktığınıda ailenizle karar verin.
Haklisiniz yorumunuz icin tesekkur ederim sonra esime bile boyle dedime pisman oldum zaten sonucta ev alip verdiler bana onlarin hakki diye dusundum

Herseyini yaptılarsa çok normal bir durum istemeleri bence çok sorun yapma önemli olan borçsuz eksiksiz evlenmeniz verseler iyidi ama onların ve almak istemiş yapabilecegin bir şey yok isteyip kendini kötü etme sende ailene senin tarafın taktiklarini verebilirsin size mutluluklar

Canim geriye ne kaldi bilezikler tskilar sendeymis. Hiiic problem etme ver gitsin mutlulugn herseyden onemli :) boyle seyler unutulmuyor hic yaptiginda yapmadiginda
Takilar derken dugunden once bana takilan set vardi onu kasettim altinlar onlarda kaldi bende sorun yapmadim fazla burda bu konuyu actiktan sonra yorumlarıniz icin tesekkur ederim

Takilar derken dugunden once bana takilan set vardi onu kasettim altinlar onlarda kaldi bende sorun yapmadim fazla burda bu konuyu actiktan sonra yorumlarıniz icin tesekkur ederim
Anladim cnm ben yanls anlamisim. Dugundekibilezikler de sende sandm :D kusura bkma

Back