• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünde unutulmaması gerekenler..

yesyesim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
16
7
86
39
merhaba. benim 15 temmuzda düğünüm var ve eminim bir sürü eksiğim vardır. ama tabii insanın aklına gelmiyor. hepimiz birer liste yapsak. bak bu atlanıyor aman kontrol et desek..
başlıyorum:
1- nikah şekerini nişanlımın ailesi yaptıracaktı düğün 400 kişi olmasına rağmen 170tane yaptırmışlar dün öğrendim sayıyı arttırdım.
2- düğün salonu için giriş ve dans şarkısını indirmek lazım
3- nikah için belediyeyi aramak lazım (hala aramadım kontrol için)
4-yeni eve diş macunu, şampuan fırça gibi ürünleri almak
5-süzgeç yok evde.. bak onu almamışım..
sizler de son anda aklıma geldi dediğiniz şeyler varsa yazar mısnız? hepimiz kontrol edelim

merhaba. benim 15 temmuzda düğünüm var ve eminim bir sürü eksiğim vardır. ama tabii insanın aklına gelmiyor. hepimiz birer liste yapsak. bak bu atlanıyor aman kontrol et desek..
başlıyorum:
1- nikah şekerini nişanlımın ailesi yaptıracaktı düğün 400 kişi olmasına rağmen 170tane yaptırmışlar dün öğrendim sayıyı arttırdım.
2- düğün salonu için giriş ve dans şarkısını indirmek lazım
3- nikah için belediyeyi aramak lazım (hala aramadım kontrol için)
4-yeni eve diş macunu, şampuan fırça gibi ürünleri almak
5-süzgeç yok evde.. bak onu almamışım..
sizler de son anda aklıma geldi dediğiniz şeyler varsa yazar mısnız? hepimiz kontrol edelim

Düğün günü bişeyler içebilmek için pipet, gelinliğe damlayabilecek lekeler için beyaz göz kalemi ve saç spreyini unutma
Eve mutlaka yiyecek alışverişi de yap, ertesi gün hemen balayına gitmeyeceksen buzluğuna börek, köfte koyki evde yemek isterseniz hazır gelsin.

herkese dagıtman için bir tane sakınleştirici , çunku herkes gergin oluyor ,

birde ağzıyla içki içmeyi bilmeyene alkol vermeyın , içip sıçıp dugunde kavga çıkarmasın,

hayırlı olsun allah pişman etmesin

İğne iplik aksilikler için
Ailelerle fotoğraf çekinmeyi de unutmamak lazım ben sözde yegenlerimle cekinmeyi unutmusum
Rahat bi ayakkabı
ev için içme suyu da bulundurmak lazım
Takılar için bankada yada evde kasa şart balayinda boşta birakamayix
Yedek ruj çünkü bi süre sonra gidiyor arada tazelemek lazım

Aslında illaki eksik olcaktir bu yüzden destek olacak yakın ve pozitif bi arkadas en şart olanı :)

Düğün günü bişeyler içebilmek için pipet, gelinliğe damlayabilecek lekeler için beyaz göz kalemi ve saç spreyini unutma
Eve mutlaka yiyecek alışverişi de yap, ertesi gün hemen balayına gitmeyeceksen buzluğuna börek, köfte koyki evde yemek isterseniz hazır gelsin.
şahane öneriler teşekkür ederim. not aldım..

yedek ayakkabı
topuk bandı alın arkadaşlar. ne olur ne olmaz ayakkabı vurursa çok işe yarıyor. hem ayakkabıyı giymeye devam ediyorsunuz hem de iyileştiriyor.
düğün gecesi makyaj temizlemek için malzeme
benim bacaklarım çok sürtüyor gelinliğin altına tayt alıcm
offf cidden zor. düşündükçe insan yoruluyor.

Birde kuaförünüzün önerisi ile saç kremi, markette satılan kremler saçını açmaz dedi bana numune krem verdi, gerçekten nasıl o saç düzelirdi bilmiyorum.

Birde kuaförünüzün önerisi ile saç kremi, markette satılan kremler saçını açmaz dedi bana numune krem verdi, gerçekten nasıl o saç düzelirdi bilmiyorum.
ben şanslıyım o konuda. kuaförüm de düğüne gelecek. 5 senedir gide gele kanka olduk. o sıcaklarda terlememek ne mümkün. bir de o gelinlikle..

ben şanslıyım o konuda. kuaförüm de düğüne gelecek. 5 senedir gide gele kanka olduk. o sıcaklarda terlememek ne mümkün. bir de o gelinlikle..

Hayır yanlış anladınız, düğün sonrası duş alırken saçları eski haline getirebilmek için.

Merhaba,Arkadaşlar
Dügün Organizasyonu için bir firma tavsiye ediyorum,gerçekten işlerini güzel yapıyorlar,fiyatlarda çok cazip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back