- 24 Nisan 2015
- 6.904
- 7.107
- 198
- Konu Sahibi eftelya2015
-
örglü bir model deneyebilirsin kızıl saça örgü çok yakışıyor.Gorumcem evleniyor ekte resmini ekledigim elbiseyi aldim netten...
Ustune ucunda bordo yesil taslar olan inci sirali beyaz bir kolyem var onu ve inci kupe takmayi dusunuyorum.
Ayakkabi olarak gri platform topuk ayakkabi ve gri canta ile de kombinlerim diyorum.
Saclarimda topuz olacak enseden sizce nasil yada siz ne onerirsiniz taki ve sac anlaminda??
Sac boyum omuz hizamda rengum kizil..
Taki isine ne diyorsunuz?örglü bir model deneyebilirsin kızıl saça örgü çok yakışıyor.
Taki isine ne diyorsunuz?
Ben acikcasi gunluk hayatta hic taki takmam dugunumden kalan takilarim var onlardan takacagim ama gumus renk hic yok imitasyon alsam cok mu siritir ki??? Ya da inci uymaz mi sizce?Gümüş renk bi takı takın.
Saç da modeldeki gibi önden bi tutam saç bırakıp ensede salaş bi topuz.
Ama simsiz yaptırın lütfen:)
Elbise uzun goruez sanirim, ayakkabisiz denedim baya pay vardi cunku..Elbisenizden ayakkabılarınız görüncek mi ?
Ben bu renge siyah takıyı daha çok yakıştırıyorum.
Saçlarınızında kızıl olması hasabiyle elbise tonunuzda takı öneririm.
Acikcasi tarzima en yakini bu elbise idi, sade ve dar kesim seviyorum elbiselerde niyetim diz ustu kisa bir model almakti ama bulamayinca bunu aldim...Böyle bir elbiseyle rahat edebilecekmisini
O zaman ayakkabi ile uyumlu gumus tonlarinda bisiler almam lazim, gercegi yok sahtelerine bakayim firsat bulursamElbise beyaz olsa düğüne daha çok yakışırdı renk olmamış:)) şaka bir yana elbiseniz çok güzel ama beyaz yerine daha yakışan renk takılar bulabilirsiniz.
Seçtiğiniz elbise öyle sanıyorumki taşıması zor bir elbise hele düğünde oyun halay işlerine girerseniz zorlanabilirsinizAcikcasi tarzima en yakini bu elbise idi, sade ve dar kesim seviyorum elbiselerde niyetim diz ustu kisa bir model almakti ama bulamayinca bunu aldim...
Pek oynamayi sevmem acikcasi belki bir dans ederiz esimle, birazda usuleten oynarsam oynarim zaten ufak kizim var uyku saatine denk gelecek buyuk ihtimal onunla ilgilenmem gerekecek dugun boyu o nedenle otururum daha cok ben maksat şik ve guzel olalimSeçtiğiniz elbise öyle sanıyorumki taşıması zor bir elbise hele düğünde oyun halay işlerine girerseniz zorlanabilirsiniz
Bence de inci güzel olur buna. Saçların toplu olması ensenin açık olması hoş olur. Gri de uyumlu.Gorumcem evleniyor ekte resmini ekledigim elbiseyi aldim netten...
Ustune ucunda bordo yesil taslar olan inci sirali beyaz bir kolyem var onu ve inci kupe takmayi dusunuyorum.
Ayakkabi olarak gri platform topuk ayakkabi ve gri canta ile de kombinlerim diyorum.
Saclarimda topuz olacak enseden sizce nasil yada siz ne onerirsiniz taki ve sac anlaminda??
Sac boyum omuz hizamda rengum kizil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?