• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde kız tarafı yani annem babam bana ne takmalı ??

SMMM87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
3
0
36
nişanda erkek tarafı bana bilezik set ve tektaş taktı..biz de nişanlıma altın saat taktık
buraya kadar herşey normal sanırım
şimdi kayınvalidem düğünde bana takmak için bilezikleri ve set takımını çoktan ayarladı beraber gittik aldık
annemler de eşime altın künye takacaklar
peki annemler düğünde bana ne takacak
görmüş geçirmiş olanlar yardımlarınızı bekliyorum birde rezil olmayalım düğün yerinde :1:

inci bir set olabilir, biz öyle düşündük ama henüz tam bir karar vermedik.

ama zaten erkek tarafı set takacak annemler de bana inci set takarsa üst üste nasıl takacağım 2 seti :44:

Valla canim durumunuza bagli.Eger maddi sorununuz yoksa degerden dusmeyecek bir taki taksinlar.

ben takıları geri çıkaracağım için sorun olmaz. sen de çıkarırsın boynundan.

canım benim annem bi bilezik babam bir bilezik taktı.2 kardeşim var onlarda çeyrek taktılar.bunu sizde kendi durumunuza göre ayarlarsınız zaten

ailenin duruma göre değişir bu..

bizimkiler annem inci set,babam burgu bilezik kardeşlerimden biri künye diğeri yine bilezik taktı..

nişanda erkek tarafı bana bilezik set ve tektaş taktı..biz de nişanlıma altın saat taktık
buraya kadar herşey normal sanırım
şimdi kayınvalidem düğünde bana takmak için bilezikleri ve set takımını çoktan ayarladı beraber gittik aldık
annemler de eşime altın künye takacaklar
peki annemler düğünde bana ne takacak
görmüş geçirmiş olanlar yardımlarınızı bekliyorum birde rezil olmayalım düğün yerinde :KK1:
canım bana da annem babam birer bilezik takacak inş kardesimin takması içinde kolye yada bileklik düşünüyoruz hatıra olsun

beni annem iki bilezik babamda iki bilezik kardeşim 1 tane bilezik takmıştı ailenin durumuna bağlı eşime de reşat altın takmışlardı:KK52:

Back