• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünde ilk dans

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.420
1.588
698
39
konuyu nereye açacağımı bilemedim

2015-10-28 05.52.12.jpg

konuyu nereye açacağımı bilemedim

Eki Görüntüle 1670280

Benim nişana girerken ayağım takıldı ve topuğum kırıldı :KK43: bozuntuya vermeden topuk olmadığı halde yürüyüp o halde dans ettim sonuna kadar :KK76: ne konuştuğumuza gelince bizimki diğerlerine göre farklıdır çünkü ben sürekli düşecem bak tut beni düşersem topuğum yok ya napacam ben tüm gece deyip durdum nişanlım da sakin ol gülümse deyip durdu :D :D: D

Benim nişana girerken ayağım takıldı ve topuğum kırıldı :KK43: bozuntuya vermeden topuk olmadığı halde yürüyüp o halde dans ettim sonuna kadar :KK76: ne konuştuğumuza gelince bizimki diğerlerine göre farklıdır çünkü ben sürekli düşecem bak tut beni düşersem topuğum yok ya napacam ben tüm gece deyip durdum nişanlım da sakin ol gülümse deyip durdu :KK70: :KK70:: D

tşkler cevap için

1- Ne kadar heyecanlı olduğumuz.
2- Bu ana hâlâ inanamadığımız.
3- Konuklar hakkında fiskos.
4- Üçincü şarkıdan sonra baktık hâlâ biz dans ediyoruz, of ne zaman bitecek bu şarkılar :halay:
Biz sürekli konuştuk çok eğlenmişiz videolarda gördüğüm kadarıyla sürekli gülüşmüşüz, hatırladığım kadarıyla bunları konuştuk:KK36:

Çok heyecanlıydık
Ve çevremize hiç bakmamaya çalıştık :)
Evleniyor muyuz biz şimdi dedik, ve birbirimizin gözlerine bakarak şarkıyı söyledik
Off çok güzeldii :KK37::KK37::KK37:

Back