can atilla rumeli hisarının yapılışını dinle bir istersen canım.ben giriş müziğim olarak onu çaldırıcam..çok beğendim.. bir de can atillanın 1453 adlı parçası var.daha dini melodiler içeriyor..bir bak istersen.mutluluklar.
cevap vermekte geç kalmadıysam incesaz grubunun ve yansımalar grubunun parçalarını dinle tavsiye ederim. nişanımda yansımaların gündöndü parçasıyla girmiştik. gayette güzeldi. hareketli ama insan yormayacak temposu vardı. istersen gönderebilrim sana
Dügün ne zaman?
Pinhani - Dügün bence çok hos bir parça
Ahmet Koçun eserlerini de tavsiye ederim. Insana huzur veriyor gerçekten.
Ahmet Koç'un Tamally Maak, Herseyi yak, My heart will go on, Hasta Siempre gibi sarkilarin enstrümantal yorumlarini dinleyin bence.
cevap vermekte geç kalmadıysam incesaz grubunun ve yansımalar grubunun parçalarını dinle tavsiye ederim. Nişanımda yansımaların gündöndü parçasıyla girmiştik. Gayette güzeldi. Hareketli ama insan yormayacak temposu vardı. ıstersen gönderebilrim sana
kızlaaar onu bunu bırakında ben nabıcam bana yardım edin :44:
benimki fenerbahçe yüzüncü yıl marşıyla salona girmemizi istio..
delirmek üzereyim tam bi fanatik ama ne o öylesünnet çocuğu düğünü gibi :26:
sırf bu yüzden vazgeçebilirim düğünden
kızlaaar onu bunu bırakında ben nabıcam bana yardım edin :44:
benimki fenerbahçe yüzüncü yıl marşıyla salona girmemizi istio..
delirmek üzereyim tam bi fanatik ama ne o öylesünnet çocuğu düğünü gibi :26:
sırf bu yüzden vazgeçebilirim düğünden
kızlar hepinizi teşekkür ederim nişanım oldu ve tam istedigim ezgiyi buldum ama ismini unuttum size yazardım ama güzel bi nişandı dügünüm yaklaşıncada hem kına hemde düğün tavsiyelerinizi alıcam elbet