• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dügünde giriş için güzel bir ezgi arıyorum

terraroza

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
268
99
318
Gümüşhane
benim dügünüm öyle oynamalı falan olmayacak bi drup gelip ilahi ve ezgi söyleyecek bende giriş için buna uygun birşey arıyorum bana yardım edin :)

can atilla rumeli hisarının yapılışını dinle bir istersen canım.ben giriş müziğim olarak onu çaldırıcam..çok beğendim.. bir de can atillanın 1453 adlı parçası var.daha dini melodiler içeriyor..bir bak istersen.mutluluklar.

cevap vermekte geç kalmadıysam incesaz grubunun ve yansımalar grubunun parçalarını dinle tavsiye ederim. nişanımda yansımaların gündöndü parçasıyla girmiştik. gayette güzeldi. hareketli ama insan yormayacak temposu vardı. istersen gönderebilrim sana

Dügün ne zaman?
Pinhani - Dügün bence çok hos bir parça:69:

Ahmet Koçun eserlerini de tavsiye ederim. Insana huzur veriyor gerçekten.
Ahmet Koç'un Tamally Maak, Herseyi yak, My heart will go on, Hasta Siempre gibi sarkilarin enstrümantal yorumlarini dinleyin bence.

cevap vermekte geç kalmadıysam incesaz grubunun ve yansımalar grubunun parçalarını dinle tavsiye ederim. Nişanımda yansımaların gündöndü parçasıyla girmiştik. Gayette güzeldi. Hareketli ama insan yormayacak temposu vardı. ıstersen gönderebilrim sana
öneri için tşkler

Son düzenleme:
kızlaaar onu bunu bırakında ben nabıcam bana yardım edin :44:
benimki fenerbahçe yüzüncü yıl marşıyla salona girmemizi istio.. :53::53::53:
delirmek üzereyim tam bi fanatik ama ne o öylesünnet çocuğu düğünü gibi :26:
sırf bu yüzden vazgeçebilirim düğünden :63:

Valla benim de ilerde düğünümde kullanacağım müzüikler arasında fenerbahçe yüzüncü yıl marşı yer aldığı için bişey diyemiycem.:64:Güzel olmazmı ki ya:34:

kızlaaar onu bunu bırakında ben nabıcam bana yardım edin :44:
benimki fenerbahçe yüzüncü yıl marşıyla salona girmemizi istio.. :53::53::53:
delirmek üzereyim tam bi fanatik ama ne o öylesünnet çocuğu düğünü gibi :26:
sırf bu yüzden vazgeçebilirim düğünden :63:

benim arkadaşım kocasıyla fener marşında pasta kesti gayette güzel oldu tabi seninde istemen önemli :)

kızlar hepinizi teşekkür ederim nişanım oldu ve tam istedigim ezgiyi buldum ama ismini unuttum size yazardım ama güzel bi nişandı dügünüm yaklaşıncada hem kına hemde düğün tavsiyelerinizi alıcam elbet

Back