Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğünde gelinlik ile kullanıldığınız takılar/kullanmayı düşündüğünüz modeller
Merhaba... Buradan gelinliklerimiz ile birlikte kullandığımız inci,set, kolyeler küpeler v.s lerimizi paylaşıp yeni evlenecek olan diğer arkadaşlarımıza fikir verelim...Ya da netten bulabileceğimiz değişik modelleri de yorumlayalım..a.s.
ben düğün istemediğimden nikahta şöyle bişeyler istiyorum gerçi tam modeli bulamadım ama yaa koskoca nette küççücük hatayda bulmuşken...kafamçokkarıştı
efendime söyleyim şöyle sade yüzükler tercihim sete uygun olaraktan...
küpede böyle bu tarzlarda...
ayrı nişanda altın olarakk istediğim sette...
ayy batırdım kocayı iyi mikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
benım annemın ıncılerı var ama agır mı kaçar dıyorum yenısı zaten cok pahalı. yenı mı a ldırmak lazım dugunde bunlardan. adam batmaz mı oyle koca nerede :)
benim bir tanıdığım oğlan tarafı kıza inci set almıştı düğünde takmak üzere...yalnız foto çekiminden önce kıza taktılar...sonra düğünde yeniden taktılar...amaç gelinliğin inci setle güzel durması demişlerdi...ne bilim bir fikir işte...aklıma geldi..