düğünde dans müziği alternatifi ...

hepsenhep

standart ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
5.158
22
88
Ya kırılma ama şurda kendime ilk dans için müzik arıyorum, abartısız 10 kisiden 9 u mustafa ceceli sevgilim i lk dans şarkısı seçmiş kendine.. Herkesin şarkısı olmuş biraz, bence daha farklı şeyler bulmalısın.

Yok canım niye kırılıyım fikir almak için açtım zaten =) bize daha var 1 sene zaten öyle duyunca beğendiğim 2 şarkıyı paylaştım olmalı dedim sözleri çok güzel ama dediğin gibide herkesin aynı bi ara kutsi -ilanı aşk modası vardı öyle oldu heralde

[video=youtube;fjDojEOiMcE]http://www.youtube.com/watch?v=fjDojEOiMcE[/video]

sevdiğiniz düğününüzde işte bu benim dans parçam olmalı dediğiniz Türkçe parçalar ya da yabancı parçalar varsa paylaşalımm

giriş müziği olarak
Can Atilla ♫ Rumeli Hisarı'nın Yapılışı nı düşünebilirsin bence

bryan adams - everything i do
Bryan Adams, Rod Stewart, Sting - All For Love
hıstoria de un amor - luıs mıguel
zuhal olcay - pervane
Mariah Carey - My All
Adele - Love Song
Bruno Mars - It Will Rain
Celine Dion - At Last

bunalarıda bi dinle istersen,benim düğün müziğim 'all for love' dı.

Giriş müziği bi bunu düşünüyorum bide melih kibar-mesaj ikiside çok güzeller daha var ama fikir açısından..

Parçalar içinde teşekkürler hepsini dinlicem

bende giriş müziğim olarak the civil wars dans me to end of love seçtim düğünüm eylülde 3 dk kareografi hazırlıyoruz mersinde bir dans akademisinde böyle bişi de düşünebilirsin kendi parçana göre hazırlanıyor genelde :)

hayırlı olsunnn şimdiden Allah mutlu etsin ,, bize daha 1 sene falan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…